5e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemend HW op donderdag 27 juni!

HW haring partyOp donderdag 27 juni 2019 wordt van 17.00 tot 20.00 uur de 5e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers. Na de vorige editie in Numansdorp, vindt de 5e editie plaats in Oud-Beijerland, op de terreinlocatie van Van Adrichem/Milot Reizen aan de Edisonstraat 13 op industrieterrein De Bosschen. Een echte ondernemerslocatie, waar de ruimte speciaal wordt ingericht voor het event.

De entree bedraagt € 25,00 euro p.p. ex BTW, waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De opbrengst komt wederom ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard. U kunt gemakkelijk (gratis) parkeren om en nabij het pand en in de straat. 

Netwerken en haring happen zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze 5e Haringparty Hoeksche Waard. Voor de niet-haringliefhebbers is er ook een speciale hamburgerkraam aanwezig. Er is verder gepaste muzikale omlijsting aanwezig en in het kader van het goede doel zal er deze keer een loterij plaatsvinden.

Initiatief:

Initiatiefnemers Johan Roobol, Henk Klapwijk en Steven Corijn hebben zin in de alweer vijfde editie: “De eerste edities waren zeer geslaagd en ook dit jaar maken we er weer een mooie editie van. We organiseren het bij voorkeur op een bedrijfslocatie en deze is nu ook weer gevonden. Het wordt dan ook een mooie netwerkparty, waar ondernemend Hoeksche Waard onder het genot van zon, prima haring en drankjes elkaar kunnen treffen. En dat wederom voor het Hospice Hoeksche Waard. Dat gaat iedereen aan het hart en hebben velen onder ons direct of indirect mee te maken. We rekenen dan ook op een succesvolle vijfde editie,” aldus de drie initiatiefnemers.

Aanmelden:

Aanmelding is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u géén toegang tot de haringparty. U kunt kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl . Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen. De kaarten bedragen € 25,00 euro per persoon ex BTW.

Event : 5e Haringparty Hoeksche Waard
Wanneer : donderdag 27 juni 2019
Tijdstip : van 17.00-20.00 uur
Locatie : Edisonstraat 13, Oud-Beijerland 
Entree : € 25,- p.p. all-in ex BTW

a5 flyer haringparty 2019 01

banner sponsoren 2019 2

Partners

Sponsoren

Facilitaire sponsoren

Partners
Sponsor