37e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Binnenmaas2Op donderdag 30 november 2017 bent u van harte welkom bij de 37e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn te gast op het gemeentehuis van de Gemeente Binnenmaas aan de Sportlaan 22, 3299 XG Maasdam. U kunt rond het pand (gratis) parkeren.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt organisator HWLinked & gastheer Gemeente Binnenmaas, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en gebak.
Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Eerst volgt een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna neemt de wethouder Economische Zaken Leon van Noort ons in het kort mee in de economische ontwikkelingen binnen de gemeente en de regio. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie deelnemers om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de locatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.

Zeilbootjes Binnenmaas

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:” Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval de Gemeente Binnenmaas als een mooie uitdaging om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen. Het is nuttig om een nadere inkijk te krijgen hoe de grootste gemeente van de Hoeksche Waard tegen diverse zaken op het gebied van economische ontwikkeling aankijkt. Het is dan mooi om te gast te zijn in het gemeentehuis van Binnenmaas.” U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl

Over Gemeente Binnenmaas:
De gemeente Binnenmaas is met ruim 29.000 inwoners de grootste gemeente van de Hoeksche Waard met een oppervlakte van 75 km. De gemeente is ontstaan door een samenvoeging per 1 januari 2007 van de oorspronkelijke gemeente Binnenmaas met de gemeente 's-Gravendeel. De "oude" gemeente Binnenmaas is ontstaan op 1 januari 1984 door een samenvoeging van Puttershoek, Maasdam, Mijnsheerenland, Westmaas en Heinenoord.

Gemeentehuis Binnenmaas

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep