Traditionele HWLinked Kerstborrel 2018

hwlinked kerst

Op donderdag 20 december van 16.30-19.30 uur is het weer tijd voor de traditionele HWLinked Kerstborrel 2018. We zijn te gast bij Eleqtron aan de Edisonstraat 87 te NUMANSDORP, waar in de gezellige, bruine kroeg van het bedrijf de kerstborrel zal plaatsvinden. 

Speciaal voor deze (besloten) gelegenheid wordt de bruine kroeg in kerstsferen tot onze beschikking gesteld. Onder het genot van drankjes en divers hapjes kunt u op een ongedwongen wijze met mede ondernemers en bestuurders het jaar alvast uitluiden. Ook vindt er weer een leuke kerstverloting plaats. Wees erbij en maak gebruik van deze informele en gezellige netwerkgelegenheid. 

De toegang voor partners, sponsoren (maximaal 2 personen) en Vrienden van HWLinked (maximaal 1 persoon) is gratis. Niet-leden betalen een entreebijdrage van 20,00 euro inclusief b.t.w. U ontvangt een kwitantie bij de entree. Zorg dat u erbij bent en ontmoet uw bestaande én nieuwe relaties. Tot donderdag 20 december vanaf 16.30 uur!

Over Eleqtron:

Eleqtron Projects B.V. biedt hoogwaardige technologie met unieke producten die o.a. door middel van stekkerbare technieken een snelle installatietijd garanderen. De werkwijze neemt vele zorgen uit handen van de installateur en adviseur. 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep