Startcoach: Gratis informatieavond op 29 november 2017

Op woensdag 29 november wordt er een Startcoach informatieavond gehouden bij de Rabobank Het Haringvliet te Heinenoord.

Startcoach

Startcoach is een project voor startende ondernemers en ondernemers met een jong bedrijf. Ervaren ondernemers en managers treden op als mentor voor ondernemers die hun eerste stappen zetten in ondernemersland. De mentor geeft vrijblijvende adviezen over marketing, financiën, management en andere vraagstukken. Hij informeert de nieuwkomer ook over kansen, valkuilen, opstartproblemen en marktontwikkelingen. Daarnaast ontsluit de mentor zijn netwerk, waardoor de onervaren ondernemer op een natuurlijke manier de kans krijgt nieuwe contacten te leggen. De starter moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de mentor als sparringpartner en klankbord is de kans een stuk groter dat de juiste keuzes worden gemaakt vele ondernemers hebben al gebruik gemaakt van een startcoach mentor.

Coaching voor succes

De praktijk wijst uit dat mentoren van grote invloed zijn op het succes van startende ondernemers. In de Hoeksche Waard wordt dan ook door vele partijen ingezet op ondersteuning. Het coachen van ondernemers levert uiteindelijk een bijdrage aan een stevig en gezond MKB in de Hoeksche Waard en daar heeft men graag wat voor over. In 2016 zijn er 25 ondernemers succesvol gekoppeld aan ervaren mentoren. Dit succes wil Startcoach in 2017 en 2018 graag voortzetten en zo mogelijk verbeteren!

Informatieavond

De inloop van de avond is vanaf 19.00u bij Rabobank Het Haringvliet te Heinenoord (Reedijk 8, 3274 KE, Heinenoord). Het programma start 19.30u met inspirerende sprekers en eindigt rond 21.00u met een borrel. Deelname is gratis. Meldt u wel even aan op www.startcoach.nu.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep