Traditionele HWLinked Kerstborrel 2017

Woensdag 20 december 2017 van 16.30-19.30 uur
De Vrije Wereld (bruine kroeg)
Torenstraat 30 – 3281 XP - Numansdorp


VERPLICHT AANMELDEN via www.hwlinked.nl
(U kunt gratis parkeren in de nabije omgeving)

Het einde van het jaar nadert en het de kerstperiode komt alweer dichtbij. Tijd om de balans op een ontspannende manier op te maken. Dit doen we wederom op een gezellige en informele wijze via de HWLinked Kerstborrel 2017 die deze keer op woensdag 20 december 2017 gehouden wordt. Plaats van de bijeenkomst is deze keer in de bruine kroeg ‘De Vrije Wereld’ aan de Torenstraat 30 te NUMANSDORP.

Speciaal voor deze (besloten) gelegenheid wordt de bruine kroeg in kerstsferen tot onze beschikking gesteld. U wordt ontvangen met een lekker drankje en onder het genot van drankjes en hapjes kunt u op een ongedwongen wijze met mede ondernemers en bestuurders het jaar alvast uitluiden. Wees erbij en maak gebruik van deze informele en gezellige netwerkgelegenheid. Na afloop borrel is er voor de liefhebbers de gelegenheid om iets te eten met de keuze uit een saté of sliptong schotel met sla en friet (kosten 12,50 euro p.p).

De toegang voor partners, sponsoren (maximaal 2 personen) en Vrienden van HWLinked (maximaal 1 persoon) is gratis. U ontvangt naast de heerlijke hapjes drie consumptiebonnen. Mocht u meer willen nuttigen dan kunt u hiervoor ter plaatse muntjes aanschaffen. Niet-leden betalen een entreebijdrage van 20,00 euro inclusief b.t.w. (inclusief entree, hapjes en drie consumpties). U ontvangt een kwitantie bij de entree. Zorg dat u erbij bent en ontmoet uw bestaande én nieuwe relaties. Tot woensdag 20 december vanaf 16.30 uur!

DSC00999

DSC00955

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep