43e Open Coffee Hoeksche Waard bij LOOXS Bar & Kitchen!

Op donderdag 21 februari 2019 bent u van harte welkom bij de 43e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn deze editie te gast bij het nieuwe LOOXS Bar & Kitchen aan de Havendam 16, 3262 AE te Oud-Beijerland. U bent van harte welkom aan ’t haventje in Oud-Beijerland. U kunt op het Vierwiekenplein gratis parkeren!

Van 09:00 tot 11:00 uur ontvangt organisator HWLinked & LOOXS ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en heerlijke versnapering. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe inrichting en concept dat LOOXS te bieden heeft (voor meer informatie zie: www.looxs-bar-kitchen.nl )

looxs

Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09:00 uur. Eerst volgt er een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna neemt eigenaar Edwin Both u in het kort mee in de horecawereld en de totstandkoming van LOOXS. Een leerzaam ondernemersverhaal, wat uiteraard niet zonder horten en stoten is verlopen. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie deelnemers om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard het pand nader te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11:00 uur.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn: “De horecabranche is in beweging en beschikt ook in de regio Hoeksche Waard over een interessant ondernemersklimaat. Een mooie gelegenheid om dit onder de aandacht te brengen.”

Wilt u ook deelnemen op donderdag ? Dat kan. Aanmelding is verplicht. U kunt zich via de website www.hwlinked.nl aanmelden.

Partners

Sponsoren

Facilitaire sponsoren

Partners
Sponsor