46e Open Coffee Hoeksche Waard op 6 december bij vernieuwd Restaurant Binnenmaas

U bent van harte welkom op de 46e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard op vrijdag 6 december 2019 van 09.00-11.00 uur. We zijn te gast op het Recreatiepark Binnenmaas bij het vernieuwde Restaurant Binnenmaas aan de Vrouwe Huisjesweg 1A, 3271 LX te Mijnsheerenland. Een ideale, laagdrempelige gelegenheid in de Hoeksche Waard voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio om elkaar te ontmoeten tijdens deze ochtend.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door Restaurant. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen terrein.

Na het welkomstwoord door Steven Corijn - voorzitter van HWLinked - aan de bezoekers van de Open Coffee, zal manager Jeffrey den Breejen u in het kort meenemen over de mogelijkheden van het vernieuwde restaurant. Zoals altijd is er ruimte voor drie korte 1-minuut elevator pitches. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt tot 11.00 uur.

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

Over Restaurant Binnenmaas
Afgelopen juni is aan het bekende Restaurant Binnenmaas vooral van binnen een geheel andere look gegeven. Met een flinke uitbreiding van het terras, heeft nieuwe eigenaar Bres Accommodaties BV, voor een extra pluspunt gezorgd. Restaurant Binnenmaas is niet voor niets één van de mooiste plekjes in de Hoeksche Waard. Je ervaart de rust en geniet van de prachtige uitzichten. Ontspanning gecombineerd met inspiratie is het resultaat.

Partners

Sponsoren

Facilitaire sponsoren

Partners
Sponsor