Nieuwe generatie Dugros gastheer 47e Open Coffee Hoeksche Waard op 12 maart

U bent van harte welkom op de 47e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard op donderdag 12 maart 2020 van 09.00-11.00 uur. We zijn te gast bij Dugros aan de Lamborghinilaan 2, 3261 ND te Oud-Beijerland (Bedrijventerrein Hoogerwerf). Een ideale, laagdrempelige gelegenheid in de Hoeksche Waard voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio om elkaar te ontmoeten tijdens deze ochtend.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door Dugros. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen terrein.

Na het welkomstwoord door Steven Corijn - voorzitter van HWLinked - aan de bezoekers van de Open Coffee, zal de nieuwe generatie management Pieter Duifhuizen samen met Arnout van Nieuwaal ons in het kort meenemen in de wereld van lederwaren. Zoals altijd is er ruimte voor drie korte 1-minuut elevator pitches van de aanwezigen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt tot 11.00 uur.

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

Over Dugros
Ruim 65 jaar geleden legde meneer Duifhuizen de basis voor Dugros. In Oud-Beijerland begon hij met het maken van lederen tassen en portemonnees op maat. Deze verkocht hij samen met zijn vrouw in een winkeltje aan huis. U begrijpt dat Bas Duifhuizen, een van zijn zoons en oprichter van Dugros, werd geboren tussen de tassen …Vanuit een nieuw pand werkt Dugros dagelijks verder aan de basis die Bas jaren geleden legde: inspelen op de behoefte van de klant. Samen met de nieuwe generatie. Door middel van private labels en commerciële collecties kunnen zij hun klanten verder helpen. Bij Dugros zorgen ze vandaag de dag dat retailers razendsnel kunnen inspelen op de consumentenvraag.

Partners

Sponsoren

Facilitaire sponsoren

Partners
Sponsor