Skip to main content

48e Open Coffee Hoeksche Waard op donderdag 1 december 2022!

Terug van weggeweest: laagdrempelig netwerken voor ondernemend Hoeksche Waard

Op donderdag 1 december 2022 vindt de 48e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats. Deze editie wordt van 09.00-11.00 uur gehouden bij Dugros aan de Lamborghinilaan 2, 3261 ND te Oud-Beijerland (Bedrijventerrein Hoogerwerf). Een ideale, laagdrempelige gelegenheid in de Hoeksche Waard voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio om elkaar te ontmoeten tijdens deze ochtendsessie.

Terug van weggeweest. En dat op veler verzoek. ‘Al langere perioden kregen we veel verzoeken om de Open Coffee Hoeksche Waard wederom te organiseren. Vanwege de coronaperiode was er een ‘stop’ ingelast. Vooral in deze tijd is er veel behoefte om laagdrempelig met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen. En daar speelt deze (gratis) netwerkbijeenkomst op in. De Open Coffee is een gemoedelijke en verbindende manier om nieuwe contacten op te doen en bestaande te versterken’, aldus Steven Corijn die met Johan Roobol en Spencer Lips voor de organisatie zorgt.

 

Foto: Dugros, gastheer van de 48e Open Coffee Hoeksche Waard op donderdag 1 december 2022 van 09.00-11.00 uur

Niet helemaal toevallig wordt deze editie bij Dugros - winnaar van de Ondernemersprijs Hoeksche Waard 2022 én gastheer van de laatste Open Coffee van 12 maart 2020 - gehouden. ‘Een passende en symbolische manier om de Open Coffee Hoeksche Waard te herstarten op deze locatie, waar die eigenlijk vanwege corona destijds bij Dugros eindigde. De nieuwe generatie management Pieter Duifhuizen en Arnout van Nieuwaal nemen de deelnemers mee in het thema ‘veerkracht’, waarbij hun enthousiasme de deelnemers zeker zal inspireren’, aldus Corijn die tijdens deze editie ook de programmering 2023 bekend zal maken.

Fotocollage: sfeerimpressie van de altijd nuttige en gezellige Open Coffee Hoeksche Waard dat 5x per jaar op verschillende locaties in de HW georganiseerd wordt

Zoals altijd tijdens de Open Coffee Hoeksche Waard, is er ruimte voor drie korte 1-minuut elevator pitches van de aanwezigen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt tot 11.00 uur.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door Dugros. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen terrein.