Skip to main content

Druk bezochte 48e Open Coffee Hoeksche Waard op 1 december 2022 bij DUGROS | Oud-Beijerland weer van start

Met het thema ‘Veerkracht’ gaven Pieter Duifhuizen en Arnout van Nieuwaal een inkijk in de aanpak van Dugros tijdens de coronaperiode. ‘Een passende periode om juist je klanten nóg meer op te zoeken’, aldus het duo dat de gastheer was van de 48e Open Coffee Hoeksche Waard aan de Lamborghilaan te Oud-Beijerland.
Ruim 70 personen waren afgekomen op deze laagdrempelige manier van netwerken. ‘De vorige editie was eveneens bij Dugros op 12 maart 2020. Toen kwam corona om de hoek kijken. Hoe leuk is het dan om deze vorm van netwerken via HWLinked weer op deze locatie op te pakken. Een ideale manier om te verbinden en verbonden te worden’, aldus organisator Steven Corijn namens HWLinked.
Corijn vervolgt: ‘Een hoop nieuwe gezichten, maar ook vertrouwde partners en Vrienden van HWLinked die zich meldden’. Na het ‘veerkracht’ verhaal waar padre de la familia Bas Duifhuizen met trots naar luisterde, was het nog even tijd voor een aantal pitches vanuit de aanwezigen. Ook hier werd weer gretig gebruik van gemaakt, waarna de aanwezigen zich netwerkend konden mengen tussen alle aanwezige producten.