Skip to main content

54e editie Open Coffee Hoeksche Waard op woensdag 14 februari in Strijensas!

Op woensdag 14 februari 2024 organiseert HWLinked van 09.00-11.00 uur de 54e Open Coffee Hoeksche Waard. Deze editie zijn we speciaal te gast bij Restaurant de Batterij in Strijensas aan de Sassedijk 6A. Op deze Valentijnsdag nemen we tijdens deze laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven - van zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard - een kijkje binnen de huidige horecasector in de Hoeksche Waard. Restaurant De Batterij heeft de laatste jaren een (positieve) stormachtige ontwikkeling meegemaakt en gastheer Fons Slijpen vertelt u hier alles over.

‘Leuk dat de Open Coffee Hoeksche Waard te gast is in Strijensas, en zeker op Valentijnsdag’, aldus Fons Slijpen, eigenaar van Restaurant De Batterij dat o.a. bekend is vanwege de daar gevestigde jachthaven, het pittoreske dorpje met herkenbare vuurtoren en monumentale ophaalbrug én het naastgelegen natuurgebied dat zich voor prachtige wandel- en fietstochten leent. De entrée op 14 februari is gratis, evenals de koffie & versnapering. U kunt op de parkeerplaats (gratis) parkeren.

De inloop van deze editie is vanaf 09.00 uur, waarna rond 09.30 uur Steven Corijn, voorzitter van HWLinked, het openingswoord zal verrichten. Uiteraard geeft Fons Slijpen de aanwezigen een inkijk in zijn bedrijfsvoering en activiteiten rond Strijensas. Zoals altijd is er ook weer gelegenheid deze keer voor een aantal korte pitches van partners en/of vrienden van HWlinked. Maar vooral is er wederom gelegenheid om informeel met overige aanwezigen informeel en laagdrempelig te netwerken. Hier is voldoende ruimte voor. De bijeenkomst eindigt rond 11.00 uur.

NB: Ook deze editie zal Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden aanwezig zijn met een stand en de inloopmogelijkheid voor meer info, tips & tricks over cybersecurity op ons eiland. Meer informatie over het Cybernetwerk ZHE vind je via www.cybernetwerkzhe.nl 

U dient zich voor deze Open Coffee bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl. Er is beperkt ruimte voor deze editie (maximaal 60 personen). Vol=vol. 


Over Restaurant de Batterij

Restaurant de Batterij in Strijensas is ideaal als je op zoek bent naar een unieke locatie voor iedere verjaardag, jubileum, of iedere andere viering. De prachtige zaal met uitzicht op de jachthaven van Strijensas en het Hollandsch Diep biedt alles wat je voor een geslaagd feest of bijeenkomst nodig hebt. Meer informatie vind je via www.restaurantdebatterij.nl