Skip to main content

55e editie Open Coffee Hoeksche Waard op woensdag 10 april bij DB WorkWear

Op woensdag 10 april 2024 organiseert HWLinked van 09.00-11.00 uur de alweer 55e Open Coffee Hoeksche Waard. Deze editie zijn we speciaal te gast bij DB WorkWear aan de Voltastraat 11, 3281 NG te Numansdorp. U kunt nabij het pand (gratis) parkeren. Wederom een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven - van zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard – waarbij eigenaar Kees van Dijk en zijn team – na de verbouwing – een inkijk geeft aan hun activiteiten en ondernemerschap in de regio Hoeksche Waard. 

‘We hebben pas een verbouwing achter de rug van onze nieuwe showroom, dus vinden we het leuk om dit met het HWLinked netwerk te delen’, aldus een trotse Kees van Dijk, die sinds een aantal jaren met zijn bedrijf naar Numansdorp is verhuisd. De entrée op 10 april is gratis, evenals de koffie & versnapering. De inloop van deze editie is zoals gewoonlijk om 09.00 uur, waarna rond 09.30 uur Steven Corijn, voorzitter van HWLinked, het openingswoord zal verrichten. Uiteraard geeft Kees van Dijk de aanwezigen een inkijk in zijn bedrijfsvoering en activiteiten. Zoals altijd is er ook weer gelegenheid deze keer voor een aantal korte pitches van partners en/of vrienden van HWlinked. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om informeel met overige aanwezigen informeel en laagdrempelig te netwerken. De bijeenkomst eindigt rond 11.00 uur.

U dient zich voor deze Open Coffee bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl. Er is beperkt ruimte voor deze editie (maximaal 60 personen). Vol=vol. 


Over DB WorkWear

Vanuit DB WorkWear willen wij met u meedenken daar waar het gaat om veiligheid, comfort en uitstraling met bedrijfskleding en PBM’s. Door u goed te adviseren en producten van topkwaliteit te leveren, zorgen wij dat u en uw werknemers er goed uitzien, zich comfortabel kunnen bewegen en bovenal zo goed als mogelijk beschermd zijn tegen de risico’s van de uit te voeren werkzaamheden. Meer informatie vind je via www.dbworkwear.nl