Skip to main content

56e editie Open Coffee Hoeksche Waard op woensdag 5 juni bij ISOenergy

Op woensdag 5 juni 2024 organiseert HWLinked van 09.00-11.00 uur de 56e Open Coffee Hoeksche Waard. Nadat we de vorige editie op bezoek zijn geweest in Numansdorp, is het deze keer de beurt aan Heinenoord, waar we te gast zijn bij HWLinked partner ISOenergy aan de Sikkel 34, 3274 KK. 

U kunt nabij het pand (gratis) parkeren. Wederom een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven - van zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard – waarbij gastheren Harold van den Bosch en Elmer van Gurp een inkijk geven in hun activiteiten en ondernemerschap in de regio Hoeksche Waard. 

‘Kwaliteit bereik je samen. Onze activiteiten in de Hoeksche Waard nemen alleen maar toe en we willen graag onze kennis en netwerk delen met mede-ondernemers. We vinden het dan ook leuk om gastheer te zijn van deze Open Coffee’, aldus Elmer van Gurp die het bedrijf startte in Zeeland en inmiddels met Harold van den Bosch de activiteiten in de Hoeksche Waard steeds meer vorm aan het geven is.

De entrée op 5 juni is gratis, evenals de koffie & versnapering. De inloop van deze editie is zoals gewoonlijk om 09.00 uur, waarna rond 09.30 uur Steven Corijn, voorzitter van HWLinked, het openingswoord zal verrichten. Uiteraard geeft Harold van den Bosch de aanwezigen een inkijkje in hun bedrijfsactiviteiten. Zoals altijd is er ook weer gelegenheid voor een aantal korte pitches van partners en/of vrienden van HWlinked. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om informeel met overige aanwezigen informeel en laagdrempelig te netwerken. De bijeenkomst eindigt rond 11.00 uur.

U dient zich voor deze Open Coffee bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl. Er is beperkt ruimte voor deze editie (maximaal 50 personen). Vol=vol. 


Over ISOenergy

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen
ISOenergy gaat voor de beste kwaliteit. U wilt immers serieus besparen op uw stookkosten? Dat kan als u werkt met de professionals en de eersteklas materialen van ISOenergy. Wij bieden topkwaliteit in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste en dat telt als het om duurzaam besparen en topkwaliteit na-isolatie gaat. Meer informatie is te vinden op www.isoenergy.nl