Uitnodiging HWLinked Ondernemersontbijt op donderdag 18 april 2019 van 07.30-09.00 uur

Beste partner/sponsor/vriend van HWLinked,

Namens HWLinked nodigen wij u uit om op donderdag 18 april 2019 van 07.30 tot 09.00 uur deel te nemen aan het exclusieve HWLinked Ondernemersontbijt  dat speciaal voor onze partners, sponsoren en voor Vrienden van HWLinked georganiseerd wordt.

U bent om 07.30 uur van harte welkom bij Restaurant De Batterij aan het Sassedijk 6A, 3292 LD te Strijensas. Na een welkomstwoord door voorzitter Steven Corijn, wordt er met elkaar het ontbijt genuttigd. Na een korte introductie van alle aanwezigen is het daarna de beurt aan gastheer Fons Slijpen - eigenaarb - om een korte toelichting te geven omtrent de activiteiten en bedrijfsvoering van het restaurant. Daarna worden de partners en sponsoren in de gelegenheid gesteld zich in het kort te presenteren en is er nog voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Lees meer: Uitnodiging HWLinked Ondernemersontbijt op donderdag 18 april 2019 van 07.30-09.00 uur

4e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemend HW op vrijdag 22 juni!

Op vrijdag 22 juni 2018 wordt van 17.00 tot 20.00 uur de 4e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers. Locatie is deze keer bij op de bedrijfslocatie van Van der Zaag aan de Christian Huygensstraat 38, 3281 ND te Numansdorp, waar de ruime loods prachtig voor het event wordt ingericht.

De entree bedraagt € 25,00 euro p.p. waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De opbrengst komt wederom 50% ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard en 50% aan de Stichting Halte Zomervilla. U kunt gemakkelijk (gratis) parkeren om en nabij het pand.

Lees meer: 4e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemend HW op vrijdag 22 juni!

Nieuwjaarsreceptie

Beste partner, sponsor, Vriend van HWLinked,

Het jaar 2016 lacht ons toe met nieuwe mogelijkheden! Allemaal een gezond en succesvol nieuwjaar.

Als partner/sponsor en Vriend van HWLinked nodigen wij u ook dit jaar van harte uit om gezamenlijk met de Hoeksche Waardse ondernemers het
glas te heffen op het nieuwe jaar. Dit doen we tijdens de nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Hoeksche Waard. U ontmoet hier zowel bestaande als nieuwe zakelijke relaties.

Wij zijn weer te gast bij:

de EENDRACHTSHOEVE,
Tuinweg 3 in Zuid-Beijerland
en wel op DONDERDAG 7 JANUARI 2016 VAN 17.00 UUR TOT 19.00 UUR.

De nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd door HWLinked, Business Club Hoeksche Waard, Contact Jonge Bedrijven Hollandse Waarden, de Maatschappij departement Hoeksche Waard, OHW en Stichting Centrummanagement Oud-Beijerland.

De aanmelding is weer centraal geregeld. U kunt zich tot 4 januari a.s. aanmelden via www.o-hw.nl Geeft u ook even aan met hoeveel personen
u komt? Om het parkeren in goede banen te leiden staan er verkeersregelaars.

Graag tot ziens op DONDERDAG 7 JANUARI A.S. voor een gezamenlijke toost op het nieuwe jaar.

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie

Rabobank Het Haringvliet gastheer tijdens 28e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Rabobank Het Haringvliet gastheer tijdens 28e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Op vrijdag 4 december 2015 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 28e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij de Rabobank Het Haringvliet aan de Reedijk 8, 3274 KE te Heinenoord. Van 09.00 tot 11.00 uur is het wederom een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

Lees meer: Rabobank Het Haringvliet gastheer tijdens 28e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Startcoach informatieavond 4 november

Startcoach informatieavond 4 november

Beste ondernemer/onderneemster,

Wilt u uw bedrijf verder ontwikkelen? Heeft u behoefte aan extra steun en begeleiding?
Dan is Startcoach net dat extra duwtje in uw rug om u verder te helpen met ondernemen.
Sparren met en advies van een doorgewinterde ondernemer of manager zorgt voor een andere blik op ondernemen (twee weten meer dan één). Problemen en uitdagingen die u alleen niet opgelost krijgt, worden gezamenlijk omgezet in mogelijkheden.

Wat kunt u van Startcoach verwachten?
Startcoach Hoeksche Waard werkt met regionale adviseurs (mentoren) die u graag van dienst zijn. Zij kijken met u mee, adviseren u en behoeden u voor valkuilen. Een mentor helpt u stap voor stap verder om uw onderneming toekomstbestendig te maken.

Lees meer: Startcoach informatieavond 4 november

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep