Geslaagde HWLinked Paasborrel 2013

Druk bezochte HWLinked Paasborrel 2013

Afgelopen dinsdag 26 maart 2013 werd voor de eerste keer de HWLinked Paasborrel 2013 georganiseerd. Met als uitstekende gastheren Nemesys ICT & Telecom en Time Out Catering werd het een geslaagde bijeenkomst. Rob de Zwart, Wouter Verboom en Koos van Oudheusden hadden zich hiervoor uitermate ingespannen.

HWLinked Paasborrel_2013

 logo time-out Nemesys

Ruim zeventig ondernemers ontvingen na aankomst een welkomstdrankje en hapje. Ook burgemeester Tigelaar van de Gemeente Oud-Beijerland en HW-wethouders Verbaas, Kievit (Oud-Beijerland) en Van Hulst (Korendijk) schitterden door aanwezigheid.

Nadat iedereen na binnenkomst gesetteld was, gaf HWLinked-voorzitter Steven Corijn in een korte aftrap nog een aantal komende data aan van bijeenkomsten, beurzen en evenenmenten. Hij benadrukte de mogelijkheid voor HW-ondernemers om op 23, 24 en 25 april tijdens de Fenexpo in Gorinchem deel te nemen aan het HW-plein (u kunt zich hiervoor nog aanmelden).

Na dit informatieve welkomstintermezzo was het tijd voor een knallende business boost door de algemeen directeur van Nemesys Rob de Zwart. Als geen ander nam hij de aanwezigen in korte tijd even mee naar de nieuwe werkelijkheid. Koos van Oudheusden van Time Out werd met zijn uitgebreide diensten om het gebied van catering en verhuur door De Zwart geprezen voor zijn kwaliteit en samenwerking, waarna De Zwart het publiek triggerde met zijn krachtige woordenveld.

Er was vervolgens voldoende gelegenheid om Pasen alvast een welkom te heten in de gedachten van de ondernemers en er werd dan ook volop informeel met elkaar genetwerkt.

Een geslaagde bijeenkomst dat zeker voor herhaling vatbaar is. 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep