3e HWLinked Netwerk Event 2013

3e-hwlinked-event-2013

Op donderdag 3 oktober 2013 is het weer zover: het 3e HWLinked Netwerk Event 2013!!

Ruim 200 bezoekers bezochten op 13 oktober 2011 op Partyboot de Ameland in Oud-Beijerland de 2e editie met Richard Krajicek en Daphne Deckers in de hoofdrol. Weet u het nog? Op 3 oktober 2013 wordt wederom alles uit de kast gehaald om een geweldig event neer te zetten. Wederom aan de kade in Oud-Beijerland op Partyboot de Ameland. Deze keer is het ‘echtpaar’ Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo bij ons te gast. Uiteraard onder de deskundige begeleiding van Jan Dirk Stouten - bekend van o.a. RTV Rijnmond - zal dit jaar het centrale thema ‘Social Networking’ wederom volop de aandacht krijgen. Ook hopen we weer een mooie opbrengst voor een (nog uit te verkiezen) goed doel uit de Hoeksche Waard bij elkaar te kunnen brengen.

Aanleiding en doelstellingen

Aanleiding van het organiseren van dit evenement is terug te vinden in de in 2009 opgerichte online Linkedin groep ‘Hoeksche Waard’. Inmiddels zijn meer dan 2.200 leden uit de groep verbonden met onze regio. Op deze wijze verbinden wij deze leden ook offline met elkaar. Overige doelstellingen van het event zijn:

  • Het samenbrengen van directeuren, ondernemers en managers van bedrijven, organisaties en overheden uit de Hoeksche Waard en andere regio’s (brede geografische doelgroep) ;
  • Het overdragen van kennis van nieuwe mogelijkheden op het gebied van social networking;
  • Het stimuleren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) door het event in het teken van een goed Hoeksche Waards doel te plaatsen;
  • Het promoten en het prominent onder de aandacht brengen van de regio Hoeksche Waard door o.a. bekende Nederlanders te verbinden aan het evenement en de regio.

Programma

Het programma wordt wederom vanouds gevuld met een plenair- en workshopgedeelte en voldoende gelegenheid tot netwerken. Vanaf 15:00 vindt de inloop plaats. Dagvoorzitter Jan Dirk Stouten neemt u mee in de wereld van Social Networking met o.a. Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo. Na het plenaire gedeelte en een pauze is er de gelegenheid tot het volgen van diverse workshops. Deze workshops worden de komende periode nader uitgewerkt. Partners en sponsoren hebben voorrang bij de keuze qua deelname. Na de workshops is het tijdens de boottocht tijd om uitvoerig met elkaar te netwerken in een informele ambiance en onder het genot van een uitstekend dinerbuffet. Kortom, een interessant programma.

Bent u er weer bij?

De input van partners, sponsoren en uiteraard de deelnemers is voor dit evenement van enorm belang om dergelijke evenementen te kunnen organiseren. Wij hopen zo veel als mogelijk ondernemers, bestuurders en managers te treffen die een informeel, gezellig maar zeker ook nuttig evenement meemaken op een unieke locatie én programma.

Het programma is op een unieke manier samengesteld met een sprekers- en interactief gedeelte en ziet er als volgt uit. Dagvoorzitter Jan Dirk Stouten verzorgt de algehele presentatie van het Event verzorgd. Het programma zal er als volgt uit:

15.00-15.45 Inloop met ontvangst met welkomstdrankje+hapje
15.45-15.55 Kort ontvangstwoord initiatiefnemer Steven Corijn, voorzitter HWLinked
15.55-16.05 Welkomstwoord door burgemeester Oud-Beijerland, de heer Klaas Tigelaar
16.05-16.20 Interviewgesprek Jan-Dirk Stouten met gasten omtrent thema social networking
16.25-17.10 Gastsprekers: Raymond Sluiter en Fatima Moreira de Melo over topsport, ondernemerschap, social media en …….poker!
17.15-18.00 Pauze met drankje + hapje
18.00-18.35 Interactief gedeelte: workshop 1
18.40-19.15 Interactief gedeelte: workshop 2
19.15-21.00 Dinerbuffet & netwerken

 

Toelichting programma:


Specifiek voor dit evenement is een programma samengesteld waarvoor het befaamde sportkoppel Sluiter en Moreira de Melo vastgelegd zijn. Na het plenaire gedeelte spelen zij beiden een belangrijke rol in de workshops.

Workshop 1:
Social media ontwikkeling: facebook & twitter (nader bekend te maken workshopleider). Speciale workshop over tips and trics op het gebied van facebook, Linkedin en Twitter. Maximaal 50 personen.

Workshop 2:
Real life networking: wine, food & connecting (Vino d’Amigo). Speciale workshop op het gebied van netwerken by wine and food middels een speciaal ontworpen wijnspel. Maximaal 50 personen.

Workshop 3:
Tips and trics: ondernemerschap in poker by Raemon en Fatima. Een special workshop over pokeren waarbij tips and trics als ondernemerstool naar voren komen. In een informele sfeer laten u Sluiter en Moreira de Melo middels speciale pokertafels u de insidewereld van het pokeren zien.

Entreegeld:
Er wordt een all-in bijdrage van € 95,00 (excl. btw) gevraagd voor de bijdrage in kosten en als basis voor het verzamelen van een bedrag voor het goede doel. ‘Vrienden van HWLinked’ ontvangen ruim 15% korting en betalen € 80,00 (excl. btw). Partners ‘ontvangen’ voor twee personen gratis entrée en (facilitaire) sponsors één persoon. De after-drink is echter niet inbegrepen.

Aanmelding vindt digitaal plaats inclusief automatische incasso. Tot twee weken voor het event is het mogelijk om te annuleren waarna het inschrijvingsbedrag min € 15,00 administratiekosten teruggestort wordt. Na deze periode behoudt de inschrijver het recht een andere deelnemer te sturen. Restitutie van het deelnemersgeld vindt dan niet meer plaats. U kunt dan wel een passende vervanger afvaardigen.

www.hwlinked.nl

Tot 3 oktober!


Met vriendelijke groet,

Namens Stichting HWLinked

Voorzitter: Steven Corijn

Penningmeester/Secretaris: Bert Vredeveld

Bestuurslid: Hans de Groot

Bestuurslid: Frank Geelhoedt

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep