Startcoach informatieavond 23 oktober

Startende ondernemers in de Hoeksche Waard krijgen een starterscoach
voor net dat extra duwtje naar ondernemerssucces.

startcoach-oktober2013Startcoach
Startcoach is een project voor startende ondernemers en ondernemers met een jong bedrijf tot 8 jaar. Ervaren ondernemers en managers treden op als coach voor ondernemers die hun eerste stappen zetten in ondernemersland en of na de start behoefte hebben aan een klankbord. De coach geeft vrijblijvende adviezen over marketing, financiën, management. Hij informeert de nieuwkomer ook over kansen, valkuilen, opstartproblemen en marktontwikkelingen. Daarnaast ontsluit de coach zijn netwerk, waardoor de onervaren ondernemer op een natuurlijke manier de kans krijgt nieuwe contacten te leggen.
De starter moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de coach als sparringpartner en klankbord is de kans een stuk groter dat de juiste keuzes worden gemaakt.

Elke startende ondernemer zou een coach moeten hebben!
De praktijk wijst uit dat coaches van grote invloed zijn op het succes van startende ondernemers. In de Hoeksche Waard wordt dan ook door vele partijen ingezet op ondersteuning. Het coachen van ondernemers levert uiteindelijk een bijdrage aan een stevig en gezond MKB in de Hollandse Waarden en daar heeft men graag wat voor over.
In 2012 zijn er 27 ondernemers succesvol gekoppeld aan ervaren coaches. In 2013 wil
Startcoach dit succes doorzetten en bij voorkeur verbeteren

Op woensdag 23 oktober is er een Startcoach informatie avond in het Gemeentehuis Korendijk te Piershil, inloop vanaf 19.00 uur, start programma 19.30 – 21.00 met een variatie van interessante sprekers. Laat u inspireren en meldt u aan op www.startcoach.nu. Deelname is gratis.

Startcoach voor net dat extra duwtje naar ondernemerssucces

Startcoach wordt mogelijk gemaakt door:

  • Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW)
  • Ondernemersvereniging Hoeksche Waard
  • HWLinked
  • Contact Jonge Bedrijven Hollandse Waarden
  • Kamer van Koophandel Rotterdam
  • RABO Bank Hoeksche-Waard

StartCoach-okt-2013

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep