uitnodiging informatiebijeenkomst Bedrijvenpark HW op donderdag 10 april a.s.

OHWOndernemersvereniging Hoeksche Waard en Bedrijvenpark Hoeksche Waard organiseren op donderdag 10 april a.s. een netwerkbijeenkomst bij Beheer MH Hendriks, Nijverheidsweg 32 in Heinenoord (het voormalige pand van Marco Leer). Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Centraal in de bijeenkomst staan de ontwikkeling van het Bedrijvenpark Hoeksche Waard en de steeds groter wordende toegevoegde waarde van de Hoeksche Waard in de driehoek Antwerpen, Moerdijk en Rotterdam.

Directeur Gert-Jan Metselaar van Bedrijvenpark Hoeksche Waard praat u bij over de laatste ontwikkelingen van het bedrijvenpark. Als gastspreker hebben wij Hessel Visser van CoLogic Process Improvement uitgenodigd. De heer Visser is een echte Hoeksche Waardse ondernemer en een deskundige op het gebied van logistiek. Hij heeft samen met prof. dr. A.R. van Goor de bestseller 'Werken met logistiek' geschreven, waar meer dan 130.000 stuks van verkocht zijn.

'De Hoeksche Waard heeft een centrale plek in de driehoek Antwerpen, Moerdijk en Rotterdam. Dit biedt ondernemers in de Hoeksche Waard kansen en voordelen'. Tijdens deze bijeenkomst geeft de heer Visser zijn visie op die kansen en mogelijkheden.
Als afsluiting heeft u onder het genot van een broodje en een drankje de gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Aanmelden

Heeft ons programma uw interesse gewekt, meld u dan nu aan via onze website www.o-hw.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij ontmoeten u graag op 10 april!

Met vriendelijke groet,

Steven Corijn
Ondernemersvereniging Hoeksche Waard

Gert-Jan Metselaar
Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep