Sector Recreatie en Toerisme centraal tijdens 23e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

kriekenboogerdDat het ondernemerschap op het gebied van de sector Recreatie en Toerisme volop kans van slagen heeft in de Hoeksche Waard kunnen ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio ervaren op donderdag 18 september 2014. Want dan wordt van 09.00 tot 11.00 uur de 23e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard gehouden. We zijn speciaal te gast op de unieke locatie van de Kriekenboogerd aan de Tweede Kruisweg 1a, 3262 LM te Oud-Beijerland. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door het bestuur van de Kriekenboogerd. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen terrein en doorlopende weg. Let u wel even op de routebeschrijving?

De Kriekenboogerd - winnaar van de Zoover Award 2014 - heeft voor zowel de ondernemer als de toerist voldoende te bieden midden in het landschap van de Hoeksche Waard. Op het kampeerterrein beschikken eigenaren Joost en Willeke van de Pligt over 27 toeristische plaatsen met een uitstekend uitzicht op het Hoeksche Waardse landschap. Met 2 vergaderzalen is de Kriekenboogerd geschikt voor zakelijke doeleinden zoals vergaderingen en workshops eventueel in combinatie met de vijf bed & breakfast kamers, voorzien van diverse extra’s en uitzicht over de polders..

Na het welkomstwoord door Steven Corijn - voorzitter van HWLinked - aan de bezoekers van de Open Coffee, zal Willeke van de Pligt u in het kort meenemen over de wijze van ondernemerschap wat tot het huidige succes van hun onderneming heeft geleid. Hierna worden de (deels nieuwe) partners en sponsors van HWLinked aan de aanwezigen gepresenteerd. Ook is er wederom ruimte voor drie korte 1-minuut elevator pitches. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. De organisatie van de Open Coffee Hoeksche Waard is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert.
U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.
LET OP: speciaal voor partners, sponsors en Vrienden van HWLinked is er van 07.30 tot 09.00 een speciale HWLinked Ondernemersontbijt. Hieraan zijn geen kosten verbonden. U wordt hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep