Rabobank Het Haringvliet gastheer tijdens 28e editie Open Coffee Hoeksche Waard

rabobank-logoOp vrijdag 4 december 2015 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 28e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij de Rabobank Het Haringvliet aan de Reedijk 8, 3274 KE te Heinenoord. Van 09.00 tot 11.00 uur is het wederom een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door de Rabobank. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen parkeerterrein.

Na het welkomstwoord door Steven Corijn - voorzitter van HWLinked - aan de bezoekers van de Open Coffee, zal John Hessing van de Rabobank Het Haringvliet in het kort met u een aantal relevante ondernemersonderwerpen delen. Hierna wordt aan een aantal partners, sponsors en Vrienden van HWLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitches voor te dragen.. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. De organisatie van de Open Coffee Hoeksche Waard is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert.

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

Over de Rabobank Het Haringvliet:
Vanaf 1 januari 2015 zijn de Rabobanken Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee samen verder gegaan als Rabobank Het Haringvliet. Het directieteam wordt gevormd door directievoorzitter Jan de Waard, directeur Bedrijven Willem Punt , directeur Particulieren Richard van Maurik en directeur Bedrijfsmanagement Martin Alderlieste.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep