Uitnodiging HWLinked Ondernemersontbijt op donderdag 18 april 2019 van 07.30-09.00 uur

Beste partner/sponsor/vriend van HWLinked,

Namens HWLinked nodigen wij u uit om op donderdag 18 april 2019 van 07.30 tot 09.00 uur deel te nemen aan het exclusieve HWLinked Ondernemersontbijt  dat speciaal voor onze partners, sponsoren en voor Vrienden van HWLinked georganiseerd wordt.

U bent om 07.30 uur van harte welkom bij Restaurant De Batterij aan het Sassedijk 6A, 3292 LD te Strijensas. Na een welkomstwoord door voorzitter Steven Corijn, wordt er met elkaar het ontbijt genuttigd. Na een korte introductie van alle aanwezigen is het daarna de beurt aan gastheer Fons Slijpen - eigenaarb - om een korte toelichting te geven omtrent de activiteiten en bedrijfsvoering van het restaurant. Daarna worden de partners en sponsoren in de gelegenheid gesteld zich in het kort te presenteren en is er nog voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Vanaf 09.00 uur kunt u aansluitend uiteraard deelnemen aan de 44e editie van Open Coffee Hoeksche Waard die op deze locatie gehouden wordt. Gemakkelijk dus voor u om aan te schuiven. 

Er zijn voor u géén kosten verbonden aan dit ontbijt. Partners en sponsoren kunnen met maximaal twee personen (van het bedrijf) deelnemen en Vrienden van HWLinked met één persoon. Overige (extra) personen die deel wensen te nemen, betalen € 25,- euro p.p. inclusief btw. Aanmelding is verplicht en kan via de website www.hwlinked.nl 

Graag zien wij u aanmelding tegemoet.

Partners

Sponsoren

Facilitaire sponsoren

Partners
Sponsor