35e Editie Open Coffee Hoeksche Waard bij Konijnendijk Mode op 14 juni

35e Editie Open Coffee Hoeksche Waard bij Konijnendijk Mode op 14 juni


Op woensdag 14 juni 2017 bent u van harte welkom bij de 35e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn te gast bij Konijnendijk Mode aan de Gravin Sabinastraat 57, 3284 AN te Zuid-Beijerland. U kunt rond het pand en in de straat (gratis) parkeren.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt organisator HWLinked & gastheer de familie Konijnendijk ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en gebak.

Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Eerst volgt een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna vertelt Marius Konijnendijk in het kort iets over de activiteiten van Konijnendijk Mode en zijn visie over de ontwikkelingen binnen de retail. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie partners, sponsoren van HWLinked om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de locatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.

Lees meer: 35e Editie Open Coffee Hoeksche Waard bij Konijnendijk Mode op 14 juni

Uitnodiging exclusieve HWLinked Ondernemersontbijt op wo 23 nov 2016 van 07.30-09.00 uur

Beste partner/sponsor/vriend van HWLinked,
Namens HWLinked nodigen wij u uit om op woensdag 23 november 2016 van 07.30 tot 09.00 uur deel te nemen aan het exclusieve HWLinked Ondernemersontbijt 2016 dat speciaal voor onze partners, sponsoren en voor Vrienden van HWLinked georganiseerd wordt.

U bent om 07.30 uur van harte welkom bij de Strijensche Golfclub aan het Molenwegje 2B, 3291 CG te Strijen. Na een welkomstwoord door voorzitter Steven Corijn, wordt er met elkaar het ontbijt genuttigd. Na een korte introductie van alle aanwezigen is het daarna de beurt aan de gastvrouwen Martine en Isabel Hage – eigenaren van de golfclub - om een korte toelichting te geven omtrent de activiteiten en bedrijfsvoering van de golfclub. Daarna worden de partners en sponsoren in de gelegenheid gesteld zich in het kort te presenteren en is er nog voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Lees meer: Uitnodiging exclusieve HWLinked Ondernemersontbijt op wo 23 nov 2016 van 07.30-09.00 uur

32e editie Open Coffee Hoeksche Waard bij De Strijensche Golfclub!

32e editie Open Coffee Hoeksche Waard bij De Strijensche Golfclub!

Op woensdag 23 november 2016 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 32e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij De Strijensche Golfclub aan het Molenwegje 2B, 3291 CG te Strijen in het gezellige clubhuis Brasserie De Groene Engel. Van 09.00 tot 11.00 uur is het een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door De Strijensche Golfclub. Er is (gratis) parkeerruimte, u dient de instructies voor het parkeren op te volgen. U dient zich verplicht aan te melden.

Programma

Na het welkomstwoord door de voorzitter van HWLinked Steven Corijn, zullen Martine en Isabel Hage in het kort een aantal ins en outs op golfgebied met u delen. Hierna wordt aan een aantal partners, sponsors en Vrienden van HWLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitch voor te dragen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. U kunt uiteraard kennis maken met het golfterrein. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.
U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl

Lees meer: 32e editie Open Coffee Hoeksche Waard bij De Strijensche Golfclub!

HWLinked Paasborrel 2015

HWLinked Paasborrel 2015

De periode om Pasen is een mooi moment om de balans van het eerste kwartaal van het nieuwe jaar 2015 met elkaar op te maken. Dit doen we wederom op een gezellige en informele wijze via de HWLinked Paasborrel 2015 die deze keer op donderdag 2 april 2015 van 16.30 tot 19.30 uur bij RoosRos Architecten aan de L.J. Costerstraat 2, 3261 LH in Oud-Beijerland gehouden wordt. Ontmoet op informele wijze nieuwe en bestaande relaties onder het genot van hapjes en drankjes via het HWLinked netwerk!

Lees meer: HWLinked Paasborrel 2015

OHW

OHW

Meer bereiken in Hoeksche Waard

Bent u ondernemer in de Hoeksche Waard? Of werkt u op dit bruisende eiland, dan is lid worden van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard een goed idee! Ruim 300 leden zijn inmiddels lid van onze actieve vereniging. Wij zetten ons in voor al onze leden. Ons motto is 'Samen, Sterk': door samenwerking bereiken we veel meer in de Hoeksche Waard. OHW gelooft in verbindingen leggen en onderhouden om zo de krachten te verenigen. Door te werken aan gezamenlijke doelen hebben we een betere ingang bij instanties en kunnen we Hoeksche Waardse ondernemersbelangen behartigen. En daar heeft ook u baat bij!

Lees meer: OHW

Gemeente Korendijk decor tijdens 25e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Gemeente Korendijk decor tijdens 25e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Op donderdag 5 maart 2015 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 25e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast in het gemeentehuis van de Gemeente Korendijk aan de Voorstraat 31, 3265 BT te Piershil. Van 09.00 tot 11.00 uur is het wederom een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door de Gemeente Korendijk. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen parkeerterrein en in de nabije omgeving.

Lees meer: Gemeente Korendijk decor tijdens 25e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Rabobank gastheer tijdens 24e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Rabobank gastheer tijdens 24e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Op vrijdag 5 december 2014 vanaf bent u van harte welkom tijdens de 24e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij de Rabobank Hoeksche Waard aan de Reedijk 8, 3274 KE te Heinenoord. Van 09.00 tot 11.00 uur is het wederom een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door de Rabobank. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen parkeerterrein.

Lees meer: Rabobank gastheer tijdens 24e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Traditionele HWLinked Kerstborrel 2014

Het einde van het jaar nadert en het de kerstperiode komt alweer dichtbij. Tijd om de balans op een ontspannende manier op te maken. Dit doen we wederom op een gezellige en informele wijze via de HWLinked Kerstborrel 2014 die deze keer op donderdag 18 december gehouden wordt. Ontmoet op informele wijze nieuwe en bestaande relaties via het HWLinked netwerk!

Lees meer: Traditionele HWLinked Kerstborrel 2014

Prachtige ochtend bij de Kriekenboogerd

Prachtige ochtend bij de Kriekenboogerd

Zowel het HWLinked Ondernemersontbijt als de 23e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard was wederom geslaagd. Ruim 40 partners, sponsors en Vrienden van HWLinked waren vanaf 07.30 aanwezig op de prachtige locatie van de Kriekenboogeerd aan de 2e Kruisweg te Oud-Beijerland. Het was gelukkig schitterend weer, waardoor het zicht over de Hoeksche Waard prachtig tot uiting kwam. Een kort voorwoord van voorzitter Steven Corijn, een korte en krachtige presentatie van Willeke van der Pligt van de Kriekenboogerd en een eveneens korte blik van burgemeester Klaas Tigelaar over de sector Recreatie en Toerisme waren samen met een heerlijk kop koffie en uitgediend ontbijt de ingrediënten van een heerlijke netwerkontbijtochtend.

Lees meer: Prachtige ochtend bij de Kriekenboogerd

16e Open Coffee Voorne-Putten bij Rabobank in Spijkenisse

16e Open Coffee Voorne-Putten bij Rabobank in Spijkenisse

Op woensdag 10 september 2014 van 09.00-11.00 uur zorgt de Stichting VPLinked voor de 16e Open Coffee Voorne-Putten. Deze keer zijn wij te gast in het pand van de Rabobank Voorne-Putten aan de Jan Campertlaan 6, 3201 AX te Spijkenisse. Hier wordt u gastvrij ontvangen door de organisatie en het management van de Rabobank.

Lees meer: 16e Open Coffee Voorne-Putten bij Rabobank in Spijkenisse

Prima 22e Editie Open Coffee Hoeksche Waard tijdens Hippische Dagen Strijen

Prima 22e Editie Open Coffee Hoeksche Waard tijdens Hippische Dagen Strijen

Vrijdag 27 juni jl. werd om 09.00 de aftrap gegeven voor de 22e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer was HWLinked te gast in de speciale VIP-tent van de Hippische Dagen Strijen gelegen aan het landgoed aan de Broekseweg 8 te Strijen. Tegen de honderd ondernemers trotseerden in eerste instantie de regendruppels. Gelukkig liet de zon zich al snel van zijn beste kant zien.

De Hippische Dagen Strijen – die werd gehouden van 27 t/m 29 juni 2014 - is één van de grootste en bekendste paardensportevenementen van Zuid-Holland met een omvangrijk programma met o.a. dressuur, springen en demonstraties.

Lees meer: Prima 22e Editie Open Coffee Hoeksche Waard tijdens Hippische Dagen Strijen

OHW ledenbijeenkomst 19 juni

OHW ledenbijeenkomst 19 juni

Geachte leden,

Donderdag 19 juni a.s. bent u van harte welkom in Het Wapen van Nieuw-Beijerland voor een ledenbijeenkomst vanaf 17.15 uur. Het programma voor deze bijeenkomst:

Een bijeenkomst met een interessant programma dat u zeker niet mag missen. U krijgt informatie over:

  • De gemeente Korendijk als bondgenoot van de ondernemer
  • Hoe houden wij technische talenten aan het werk binnen de Hoeksche Waard?
  • Stand van zaken HW Veilig

Lees meer: OHW ledenbijeenkomst 19 juni

22e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij Hippische Dagen Strijen

22e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij Hippische Dagen Strijen

Op vrijdag 27 juni 2014 van 09.00 tot 11.00 uur vindt de 22e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats op een bijzonder locatie. We zijn te gast in de speciale VIP-tent van de Hippische Dagen Strijen gelegen aan het landgoed aan de Broekseweg 8 te Strijen. Alle ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio zijn van harte welkom. U dient zich hiervoor wel verplicht aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie en thee die verzorgd worden door Fortune. De Stichting Hippische dagen verzorgt een lekkernij bij de koffie, dit komt van Bakkerij de Koning uit Strijen. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen P-terrein. Let u wel even op de routebeschrijving?

De Hippische Dagen Strijen - van 27 t/m 29 juni 2014 - is één van de grootste en bekendste paardensportevenementen van Zuid-Holland met een omvangrijk programma met o.a. dressuur, springen en demonstraties. Het evenement vindt op hetzelfde terrein en tijdstip plaats als de sfeervolle Country Fair Hoeksche Waard (CFHW). CFHW is inmiddels een begrip bij buitenleven liefhebbers en genieters. Met ruim 120 exclusief geselecteerde standhouders is er een diversiteit aan terrasjes, culinaire hoogstandjes, activiteiten, demonstraties en prachtige shows. Een uitstekende aanvulling op De Hippische Dagen Strijen! Meer informatie over het evenement vindt u op www.hippischedagenstrijen.nl

Lees meer: 22e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij Hippische Dagen Strijen

21e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij HW Wonen

21e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij HW Wonen

Op vrijdag 25 april 2014 van 09.00 tot 11.00 uur vindt de 21e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats in het prachtige kantoorgebouw van HW Wonen aan de Lamborghinilaan 4, 3261 ND te Oud-Beijerland (Industrieterrein De Hoogerwerf). Alle ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio zijn van harte welkom. U dient zich hiervoor wel aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en uiteraard de versnapering. HW Wonen zorgt voor een heerlijk kopje koffie of thee. Er is zowel op het parkeerterrein als om het pand heen voldoende ruimte om uw auto te parkeren.

Lees meer: 21e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij HW Wonen

20e Editie Open Coffee Hoeksche Waard wederom een succes

20e Editie Open Coffee Hoeksche Waard wederom een succes

Op vrijdag 28 februari jl kwamen wederom ruim 100 ondernemers af op de 20e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer werd de informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers gehouden bij Restaurant Binnenmaas, gelegen aan het Recreatieoord Binnenmaas. Het restaurant is al jarenlang de spil van het terrein in de gemeente Binnenmaas.

Eigenaar Wout Viergever en de HWLinked organisatie begroetten vanaf 09.00 uur de vele bezoekers bij binnenkomst. Na de aftrap door HWLinked voorzitter Steven Corijn, gaf Wout Viergever in het kort een pakkende toelichting van de geschiedenis en zijn ondernemersbestaan in de horeca. Vervolgens was het nog tijd voor een korte pitch van sponsor Tada Tel, waarbij eigenaar Jaco Sterk in het kort zijn nieuwe, succesvolle reparatiedienst voor Iphones toelichtte. Ger Snijders lichtte vervolgens toe wat er op maandag 14 april bij de 2e Beursvloer bij de Gravin te Oud-Beijerland te gebeuren staat, en hij riep dan ook alle ondernemers op mee te doen en aanwezig te zijn (meer info via www.o-hw.nl).

Lees meer: 20e Editie Open Coffee Hoeksche Waard wederom een succes

20e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij Restaurant Binnenmaas

20e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij Restaurant Binnenmaas

Op vrijdag 28 februari 2014 van 09.00 tot 11.00 uur vindt de 20e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats bij Restaurant Binnenmaas aan de Vrouwe Huisjesweg 1A, 3271 LX te Mijnsheerenland. Gelegen aan het Recreatieoord Binnenmaas is het restaurant al jarenlang de spil van het terrein in de gemeente Binnenmaas. Alle ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio zijn van harte welkom. U dient zich hiervoor wel aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en uiteraard de versnapering. Restaurant Binnenmaas zorgt voor een heerlijk kopje koffie of thee. Er is zowel op het terrein voldoende ruimte om uw auto te parkeren. U ontvangt een parkeerkaart om het terrein te verlaten.

Lees meer: 20e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij Restaurant Binnenmaas

Speciale kersteditie 12e Open Coffee Voorne-Putten!

Speciale kersteditie 12e Open Coffee Voorne-Putten!

Op donderdag 19 december 2013 van 09.00 -11.00 uur sluit de Stichting VPLinked het jaar 2013 in stijl af met een speciale kersteditie: de 12e Open Coffee Voorne-Putten bij het Brielse Kerstmanhuis! Speciaal voor deze gelegenheid - en op dit tijdstip - stelt het Kerstmanhuis de deuren open voor ondernemers, bestuurders en managers om het netwerken met elkaar mogelijk te maken. Het Brielse Kerstmanhuis is gelegen aan St. Catharijnehof 8, 3231 XS te Brielle.

Lees meer: Speciale kersteditie 12e Open Coffee Voorne-Putten!

Verslag 19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Verslag 19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Overheid en ondernemers samen tijdens 19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Afgelopen donderdag 14 november 2013 van 09.00 tot 11.00 uur werd alweer de 19e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard georganiseerd. Deze keer was het organiserende Stichting HWLinked te gast bij de Regionale Sociale Dienst Hoeksche Waard (RSDHW) te Oud-Beijerland. Ruim honderd bezoekers van zowel binnen als buiten de regio waren op de gelegenheid afgekomen.

De entrée was zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie. Voll Coffee Comfort droeg weer zorg voor vers gebrande koffie. Rond 09.00 uur was het een enorme drukte bij de parkeerplaats waar twee parkeerregelaars ervoor zorgden dat de auto's juist geparkeerd werden. Prima geregeld, dus.

Lees meer: Verslag 19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Overheid en ondernemers komen samen tijdens 19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Op donderdag 14 november 2013 van 09.00 tot 11.00 uur vindt de 19e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats bij de Regionale Sociale Dienst Hoeksche Waard (RSDHW) aan de Beetsstraat 7c, 3261 PL Oud-Beijerland. Alle ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio zijn van harte welkom. U dient zich hiervoor wel aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en uiteraard de versnapering. Voll Coffee Comfort draagt zorg voor vers gebrande koffie. Er is zowel op het terrein als in de nabijgelegen straten ruimte om uw auto te parkeren.

Lees meer: 19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

3e HWLinked Ondernemersontbijt

Uitnodiging deelname HWLinked Ondernemersontbijt

Beste partner, sponsor of Vriend van HWLinked,

Ter introductie van uw relatie met HWLinked nodigen wij u uit om op donderdag 12 september 2013 van 07.30 tot 09.00 uur deel te nemen aan het HWLinked Ondernemersontbijt dat speciaal voor onze partners, sponsoren en voor Vrienden van HWLinked georganiseerd wordt.

Lees meer: 3e HWLinked Ondernemersontbijt

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep