17e Editie Open Coffee Hoeksche Waard in Het Oude Raadhuis

oc hoeksche-waard-200pxOp donderdag 13 juni 2013 is de locatie  Het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland het decor voor de 17e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Het Oude Raadhuis is gevestigd aan de Waterstal 1, 3262 JR te Oud-Beijerland.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt directeur Ronald Kuijer en zijn team van harte ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en uiteraard de versnapering. Er is in de nabijgelegen straten voldoende ruimte om uw auto te parkeren. U dient zich vanwege de beperkte beschikbaarheid van entreebewijzen vóóraf tijdig aan te melden.

hetouderaadhuisHet Oude Raadhuis is het meest markante gebouw in Oud-Beijerland. Dit Rijksmonument – gebouwd in 1622 - is gelegen aan een gracht en verbindt op een unieke wijze twee gedeelten van het dorp. Sinds 2012 exploiteert Ronald Kuijer het gebouw. Vergaderingen, exposities, bijeenkomsten, feesten, bruiloften: niets is Kuijer en het team teveel. Kuijer hierover: “Het Oude Raadhuis leent zich uitstekend voor allerlei bijeenkomsten tot 100 personen. De deelnemers van de Open Coffee Hoeksche Waard zijn dan ook van harte welkom!” Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Na het welkomstwoord door Steven Corijn vertelt Ronald Kuijer in het kort iets over de mogelijkheden en activiteiten van Het Oude Raadhuis. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard het prachtige pand te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.

 

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:” Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval Het Oude Raadhuis als een mooie uitdaging om het ondernemerschap onder de aandacht te brengen. Het oude gemeentehuis is een unieke locatie, waar we als regio trots op mogen zijn. Het is dan ook een goede manier om deze locatie in de schijnwerpers te zetten. U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat - bij volboeking – u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

 


Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn vijf bijeenkomsten per jaar in de Hoeksche Waard, bij voorkeur telkens in een andere gemeente (Oud-Beijerland, Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Strijen).

 


 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep