Verslag 17e Open Coffee Hoeksche Waard

Wederom een hoge opkomst bij Het Oude Raadhuis te Oud-Beijerland tijdens de 17e Open Coffee Hoeksche Waard. Vele ondernemers hadden op 13 juni vanaf 09.00 uur de moeite genomen om informeel te netwerken in het oude gemeentehuis van Oud-Beijerland, waar ook burgemeester Tigelaar zich onder de aanwezige ondernemers mengde. De koffie werd verzorgd door Voll Coffee Comfort en het gebak was aangeleverd door de ING Bank.

Nadat HWLinked voorzitter Steven Corijn de aftrap had verzorgd was het de beurt aan gastheer Het Oude Raadhuis. Manager Annerie Evers gaf het woord aan Michel Landzaat, die als nieuwe uitbater van Het Oude Raadhuis met zijn neus in de boter viel. Een mooi moment om aan te geven welke mogelijkheden deze prachtige locatie heeft.
Vervolgens was het de beurt aan een aantal ondernemers die een korte pitch over hun bedrijf neer konden zetten. Tenslotte wees HWLinked-voorzitter Corijn de aanwezigen op de 18e editie van de Open Coffee HW die in september zal plaatsvinden en gaf hij de vooraankondiging van het 3e HWLinked Netwerk Event op 3 oktober aan.Na deze intermezzo was er wederom gelegenheid voor de aanwezigen om te doen waarvoor ze waren gekomen: informeel netwerken. Rond 11.00 uur werd de bijeenkomst afgesloten. Ook op de 17e editie van deze Open Coffee HW kan weer tevreden op terug gekeken worden.

open-coffee-HWLinked-13-juni

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep