18e Editie Open Coffee Hoeksche Waard in Numansdorp

oc hoeksche-waard-200pxOp donderdag 12 september 2013 van 09.00 tot 11.00 uur vindt de 18e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats in het centrum van Numansdorp. Gastheer is de BMW-dealer uit onze regio Autobedrijf Jer. de Fonkert BV aan de Burgemeester de Zeeuwstraat 130, 3281 AL te Numansdorp.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt het bekende familiebedrijf van harte ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en uiteraard de versnapering. Voll Coffee Comfort draagt zorg voor vers gebrande koffie. Er is zowel op het terrein als in de nabijgelegen straten ruimte om uw auto te parkeren.

Al sinds 1959 is Autobedrjif Jer.de Fonkert BV als familiebedrijf actief met een unieke bundeling van vakkennis en merkervaring in de Hoeksche Waard, Barendrecht en Goeree-Overflakkee. Marcel Moerkerken hierover:”Onze dienstverlening sluit volledig aan op het automobielprogramma van BMW en MINI. Dat begint met gedegen advies en service van topniveau. U vindt bij ons niet alleen een mooie collectie aan nieuwe en gebruikte BMW’s en MINI’s, maar ook kunt u terecht bij ons voor het wassen en tanken van uw auto.”

Vanaf 07.30 uur tot 09.00 uur is er een speciale HWLinked Ondernemersontbijt voor partners, sponsors en Vrienden van HWLinked. Direct hierna start de 18e Open Coffee Hoeksche Waard om 09.00 uur. Na het welkomstwoord door HWLinked voorzitter Steven Corijn, vertelt Marcel Moerkerken van Jer.de Fonkert in het kort iets over de activiteiten van het familiebedrijf. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard het pand en de auto’s te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:” Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval Autobedrijf Jer.de Fonkert als een mooie uitdaging om het ondernemerschap onder de aandacht te brengen in de regio Cromstrijen. Het familiebedrijf is een bekende speler op de automarkt, waar we als regio trots op mogen zijn. Het is dan ook een goede manier om dit autobedrijf in de schijnwerpers te plaatsen. U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat - bij volboeking – u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

 


Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn vijf bijeenkomsten per jaar in de Hoeksche Waard, bij voorkeur telkens in een andere gemeente (Oud-Beijerland, Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Strijen).

 


 

 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep