3e HWLinked Ondernemersontbijt

Uitnodiging deelname HWLinked Ondernemersontbijt

Beste partner, sponsor of Vriend van HWLinked,

Ter introductie van uw relatie met HWLinked nodigen wij u uit om op donderdag 12 september 2013 van 07.30 tot 09.00 uur deel te nemen aan het HWLinked Ondernemersontbijt dat speciaal voor onze partners, sponsoren en voor Vrienden van HWLinked georganiseerd wordt.

De locatie is bij Autobedrijf Jer. De Fonkert aan de Burgemeester de Zeeuwstraat 130, 3281 AL te Numansdorp. Het ontbijt start om 07.30 uur. Na een welkomstwoord wordt er met elkaar het ontbijt genuttigd. Gedurende het ontbijt wordt het komende HWLinked programma gepresenteerd aan u. Na een korte introductie van alle aanwezigen is het daarna de beurt aan de gastheer om een korte presentatie van het bedrijf te verzorgen. Tevens worden de partners en sponsoren in de gelegenheid gesteld zich in het kort te presenteren in relatie tot het komende 3e HWLinked Netwerk Event 2013. Tenslotte is er nog gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Vanaf 09.00 uur kunt u aansluitend uiteraard deelnemen aan de 18e editie van Open Coffee Hoeksche Waard die op deze locatie gehouden wordt. Gemakkelijk dus voor u om aan te schuiven. De verwachting is dat er ruim honderd bezoekers aan de Open Coffee deelnemen.

Er zijn voor u géén kosten verbonden aan dit ontbijt. Partners en sponsoren kunnen met maximaal twee personen (van het bedrijf) deelnemen en Vrienden van HWLinked met één persoon. Overige personen die deel wensen te nemen, betalen 35 euro p.p. inclusief btw. Aanmelding is verplicht.

Met vriendelijke groet,

Bestuur van HWLinked

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.hwlinked.nl

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep