19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

oc hoeksche-waard-200pxOverheid en ondernemers komen samen tijdens 19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Op donderdag 14 november 2013 van 09.00 tot 11.00 uur vindt de 19e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats bij de Regionale Sociale Dienst Hoeksche Waard (RSDHW) aan de Beetsstraat 7c, 3261 PL Oud-Beijerland. Alle ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio zijn van harte welkom. U dient zich hiervoor wel aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en uiteraard de versnapering. Voll Coffee Comfort draagt zorg voor vers gebrande koffie. Er is zowel op het terrein als in de nabijgelegen straten ruimte om uw auto te parkeren.

De Regionale Sociale Dienst Hoeksche Waard (RSDHW) is een samenwerkingsverband van de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard. Het betreft de gemeenten Binnenmaas, Strijen, Cromstrijen, Oud-Beijerland en Korendijk. De RSDHW is onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van wetten. Denk hierbij aan de wetten Wet werk en bijstand (WWB) en de Wet inburgering (Wi).

"Wij komen graag in contact met ondernemers, organisaties en andere personen waarbij wij graag kijken hoe we elkaar kunnen helpen", stelt Eelco Kingma, directeur a.i. van de RSDHW. Kingma vervolgt: "Daarom is het ook mooi om samen met HWLinked deze bijeenkomst te organiseren. Iedereen is van harte welkom."

Na het welkomstwoord door HWLinked voorzitter Steven Corijn, vertelt Eelco Kingma in het kort de status en de mogelijkheden van de RSDHW. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard het pand te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers, dus wees er snel bij. Partners, sponsoren en Vrienden van HWLinked hebben ten alle tijden prioriteit bij het toekennen van de entreebewijzen.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:" Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval RSDHW als een mooie uitdaging om het ondernemerschap onder de aandacht te brengen en daarnaast verbindingen met de overheid te leggen.
U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat - bij volboeking – u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

 


Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn vijf bijeenkomsten per jaar in de Hoeksche Waard, bij voorkeur telkens in een andere gemeente (Oud-Beijerland, Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Strijen).


 

 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep