Verslag 19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Overheid en ondernemers samen tijdens 19e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Afgelopen donderdag 14 november 2013 van 09.00 tot 11.00 uur werd alweer de 19e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard georganiseerd. Deze keer was het organiserende Stichting HWLinked te gast bij de Regionale Sociale Dienst Hoeksche Waard (RSDHW) te Oud-Beijerland. Ruim honderd bezoekers van zowel binnen als buiten de regio waren op de gelegenheid afgekomen.

De entrée was zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie. Voll Coffee Comfort droeg weer zorg voor vers gebrande koffie. Rond 09.00 uur was het een enorme drukte bij de parkeerplaats waar twee parkeerregelaars ervoor zorgden dat de auto's juist geparkeerd werden. Prima geregeld, dus.

Na het welkomstwoord door HWLinked voorzitter Steven Corijn – die er door bezoeker Ben Doolaard op gewezen werd op het nieuwsbericht dat de crisis in Nederland voorbij zou zijn - vertelde Eelco Kingma, directeur van RSDHW in het kort de status en de mogelijkheden van de RSDHW. Daarna was er volop gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard het pand te bezichtigen. De bijeenkomst duurde zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. Het was wederom een geslaagde bijeenkomst met een uitstekende gastheer RSDHW.
De Regionale Sociale Dienst Hoeksche Waard (RSDHW) is een samenwerkingsverband van de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard. Het betreft de gemeenten Binnenmaas, Strijen, Cromstrijen, Oud-Beijerland en Korendijk. De RSDHW is onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van wetten. Denk hierbij aan de wetten Wet werk en bijstand (WWB) en de Wet inburgering (Wi).

open-coffee-HWLinked-14-november

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep