20e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij Restaurant Binnenmaas

logo-rest-binnenmaasOp vrijdag 28 februari 2014 van 09.00 tot 11.00 uur vindt de 20e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats bij Restaurant Binnenmaas aan de Vrouwe Huisjesweg 1A, 3271 LX te Mijnsheerenland. Gelegen aan het Recreatieoord Binnenmaas is het restaurant al jarenlang de spil van het terrein in de gemeente Binnenmaas. Alle ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio zijn van harte welkom. U dient zich hiervoor wel aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en uiteraard de versnapering. Restaurant Binnenmaas zorgt voor een heerlijk kopje koffie of thee. Er is zowel op het terrein voldoende ruimte om uw auto te parkeren. U ontvangt een parkeerkaart om het terrein te verlaten.

Restaurant Binnenmaas is aan het water een genot om te verblijven. Zowel lunch als dinergerechten, van individu tot aan grote groepen: veel is mogelijk op het middelste plekje van de Hoeksche Waard.
"Wij komen graag in contact met onze doelgroep van ondernemers, organisaties en andere personen ", stelt Wout Viergever, al jarenlang eigenaar van deze prachtige locatie. "Daarom is het ook mooi om samen met de Stichting HWLinked deze bijeenkomst te organiseren. Iedereen is van harte welkom."

Na het welkomstwoord door HWLinked voorzitter Steven Corijn, vertelt Wout Viergever in het kort de diverse mogelijkheden van de locatie. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard het pand te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. Partners, sponsoren en Vrienden van HWLinked hebben het recht om een elevator pitch uit te voeren (maximaal drie personen per bijeenkomst.) De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert.
U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat - bij volboeking – u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep