20e Editie Open Coffee Hoeksche Waard wederom een succes

Op vrijdag 28 februari jl kwamen wederom ruim 100 ondernemers af op de 20e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer werd de informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers gehouden bij Restaurant Binnenmaas, gelegen aan het Recreatieoord Binnenmaas. Het restaurant is al jarenlang de spil van het terrein in de gemeente Binnenmaas.

Eigenaar Wout Viergever en de HWLinked organisatie begroetten vanaf 09.00 uur de vele bezoekers bij binnenkomst. Na de aftrap door HWLinked voorzitter Steven Corijn, gaf Wout Viergever in het kort een pakkende toelichting van de geschiedenis en zijn ondernemersbestaan in de horeca. Vervolgens was het nog tijd voor een korte pitch van sponsor Tada Tel, waarbij eigenaar Jaco Sterk in het kort zijn nieuwe, succesvolle reparatiedienst voor Iphones toelichtte. Ger Snijders lichtte vervolgens toe wat er op maandag 14 april bij de 2e Beursvloer bij de Gravin te Oud-Beijerland te gebeuren staat, en hij riep dan ook alle ondernemers op mee te doen en aanwezig te zijn (meer info via www.o-hw.nl).

Vervolgens was er voor de aanwezigen tot 11.00 uur voldoende gelegenheid om informeel met elkaar te netwerken. En dat gebeurde ook. De organisatie HWLinked hoort steeds vaker terug dat deelnemers en bezoekers met elkaar in contact komen en samenwerken dan wel zaken met elkaar doen. Kortom, verbinding die het ondernemerschap in onze regio stimuleert.

 open-coffee-HWLinked-28-feb

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep