21e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij HW Wonen

hwwonenOp vrijdag 25 april 2014 van 09.00 tot 11.00 uur vindt de 21e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats in het prachtige kantoorgebouw van HW Wonen aan de Lamborghinilaan 4, 3261 ND te Oud-Beijerland (Industrieterrein De Hoogerwerf). Alle ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio zijn van harte welkom. U dient zich hiervoor wel aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en uiteraard de versnapering. HW Wonen zorgt voor een heerlijk kopje koffie of thee. Er is zowel op het parkeerterrein als om het pand heen voldoende ruimte om uw auto te parkeren.


De Hoeksche Waard is de thuisbasis van HW Wonen (www.hwwonen) . Hier biedt de woningbouwcorporatie ruim 10.000 (huur)woningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen en individuele woonwensen. De corporatie zag op 1 januari 2010 het levenslicht toen de fusie van de Christelijke Woningstichting 's-Gravendeel, Woningstichting De Maashoek en woonstichting Union een feit werd. Directeur-bestuurder Ben Pluimer: "Het is leuk en belangrijk om met elkaar in contact te komen en te blijven. We zijn dan ook verheugd om te melden dat we ons in 2014 in ons jubileumjaar bevinden. Honderd jaar volkshuisvesting in de Hoeksche Waard is voor ons dan ook reden om dit mijlpaal te vieren. En dat willen we dan ook graag delen."


Na het welkomstwoord door HWLinked voorzitter Steven Corijn, zal Ben Pluimer in het kort u meenemen in de ontwikkelingen op volkshuisvesting en uiteraard van HW Wonen. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. Partners, sponsoren en Vrienden van HWLinked hebben het recht om een elevator pitch uit te voeren (maximaal drie personen per bijeenkomst.) De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert.


U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat - bij volboeking – u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep