22e Editie Open Coffee Hoeksche Waard te gast bij Hippische Dagen Strijen

strijenOp vrijdag 27 juni 2014 van 09.00 tot 11.00 uur vindt de 22e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard plaats op een bijzonder locatie. We zijn te gast in de speciale VIP-tent van de Hippische Dagen Strijen gelegen aan het landgoed aan de Broekseweg 8 te Strijen. Alle ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio zijn van harte welkom. U dient zich hiervoor wel verplicht aan te melden.

fortune-logoDe entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie en thee die verzorgd worden door Fortune. De Stichting Hippische dagen verzorgt een lekkernij bij de koffie, dit komt van Bakkerij de Koning uit Strijen. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen P-terrein. Let u wel even op de routebeschrijving?

De Hippische Dagen Strijen - van 27 t/m 29 juni 2014 - is één van de grootste en bekendste paardensportevenementen van Zuid-Holland met een omvangrijk programma met o.a. dressuur, springen en demonstraties. Het evenement vindt op hetzelfde terrein en tijdstip plaats als de sfeervolle Country Fair Hoeksche Waard (CFHW). CFHW is inmiddels een begrip bij buitenleven liefhebbers en genieters. Met ruim 120 exclusief geselecteerde standhouders is er een diversiteit aan terrasjes, culinaire hoogstandjes, activiteiten, demonstraties en prachtige shows. Een uitstekende aanvulling op De Hippische Dagen Strijen! Meer informatie over het evenement vindt u op www.hippischedagenstrijen.nl

Na het welkomstwoord door Steven Corijn - voorzitter van HWLinked - aan de bezoekers van de Open Coffee, zal burgemeester Aart-Jan Moerkerke van de gemeente Strijen het prachtige paardenevenement officieel openen. De voorzitter van de Stichting Hippische Dagen - de heer Co Mast - informeert u allen in het kort over het programma en de verschillende mogelijkheden van De Hippische Dagen. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. Partners, sponsoren en Vrienden van HWLinked hebben het recht om een elevator pitch uit te voeren (maximaal drie personen per bijeenkomst). De organisatie van de Open Coffee Hoeksche Waard is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert.

Let op: alle deelnemers aan de 22e Open Coffee Hoeksche Waard (na verplichte aanmelding & registratie) hebben gratis toegang tot de CFHW. U kunt hiervan dan ook na de Open Coffee - die tot 11.00 uur duurt - gebruik van maken.

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

Routebeschrijving: Bij Maasdam richting Strijen (N4491 Trambaan) – bij Strijen eerste rotonde linksaf – deze straat uitrijden tot aan de dijk – op de dijk: bewegwijzering volgen en secundair rijden – dit is de Broekseweg, waar je aan je linkerhand het landgoed ziet – volg s.v.p. aanwijzingen parkeerwachten op. Let op: niet het advies van uw routeplanner richting Mookhoek volgen!!


 

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn vijf bijeenkomsten per jaar in de Hoeksche Waard, bij voorkeur telkens in een andere gemeente (Oud-Beijerland, Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Strijen).

Voor meer informatie kunt u terecht bij Steven Corijn of Bert Vredeveld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep