Prima 22e Editie Open Coffee Hoeksche Waard tijdens Hippische Dagen Strijen

Vrijdag 27 juni jl. werd om 09.00 de aftrap gegeven voor de 22e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer was HWLinked te gast in de speciale VIP-tent van de Hippische Dagen Strijen gelegen aan het landgoed aan de Broekseweg 8 te Strijen. Tegen de honderd ondernemers trotseerden in eerste instantie de regendruppels. Gelukkig liet de zon zich al snel van zijn beste kant zien.

De Hippische Dagen Strijen – die werd gehouden van 27 t/m 29 juni 2014 - is één van de grootste en bekendste paardensportevenementen van Zuid-Holland met een omvangrijk programma met o.a. dressuur, springen en demonstraties.

Na het welkomstwoord door Steven Corijn - voorzitter van HWLinked - aan de bezoekers van de Open Coffee, gaf Co Mast – voorzitter van de Stichting Hippische Dagen Strijen – een korte toelichting op het ontstaan en het programma van de Hippische Dagen. Daarna was het de beurt aan de burgemeester van Strijen die op ludieke wijze zowel de Hippische Dagen als de Open Coffee Hoeksche Waard opende. In het kort werden er twee pitches gehouden; nieuwe partner van HWLinked Team Energy Concepts en Stichting Startcoach. Daarna was er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurde zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. Deze keer werd de koffie op voortreffelijke wijze verzorgd door Fortune Rijnmond van Anko Blokland en Mariska Lamme. Kortom, wederom een geslaagde editie. De organisatie van de Open Coffee Hoeksche Waard was zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert.

hwlinked-27-juni

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep