16e Open Coffee Voorne-Putten bij Rabobank in Spijkenisse

rabobank-logoOp woensdag 10 september 2014 van 09.00-11.00 uur zorgt de Stichting VPLinked voor de 16e Open Coffee Voorne-Putten. Deze keer zijn wij te gast in het pand van de Rabobank Voorne-Putten aan de Jan Campertlaan 6, 3201 AX te Spijkenisse. Hier wordt u gastvrij ontvangen door de organisatie en het management van de Rabobank.

Speciaal voor deze gelegenheid stelt de Rabobank ondernemers, bestuurders en managers in de gelegenheid om met elkaar informeel te netwerken. De organisatie is zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Deze netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en versnapering wordt u gratis aangeboden door de Rabobank. Uiteraard kunt u volop informeel netwerken.

Aanvang is zoals gebruikelijk om 09.00 uur. De 16e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn samen met de VPLinked coördinator Boyd Bartels van Ecoplanet. Daarna zal gastheer Rabobank u in het kort de toelichting geven over wat de bank voor ondernemers kan betekenen. Uiteraard is er weer de gelegenheid voor drie ondernemers om een korte pitch te houden. Daarna is er tot ongeveer 11.00 uur de gelegenheid om informeel te netwerken onder het genot van een kop koffie/thee.

Aanmelden op de VPLinked website: klik

U dient zich voor deze 16e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl. Wij hopen u in ieder geval op 10 september 2014 te mogen begroeten!

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep