Traditionele HWLinked Kerstborrel 2014

Het einde van het jaar nadert en het de kerstperiode komt alweer dichtbij. Tijd om de balans op een ontspannende manier op te maken. Dit doen we wederom op een gezellige en informele wijze via de HWLinked Kerstborrel 2014 die deze keer op donderdag 18 december gehouden wordt. Ontmoet op informele wijze nieuwe en bestaande relaties via het HWLinked netwerk!

Plaats van de bijeenkomst is WHW-bedrijven aan de Jan van der Heijdenstraat 11 te Oud-Beijerland. De bruine kroeg van deze locatie wordt speciaal in kerstsferen ingericht. U wordt ontvangen met een prosecco en aan de hand van voldoende hapjes (met o.a. de bekende erwtensoep van cateraar Time-Out Catering) en drankjes kunt u op een ongedwongen wijze met mede ondernemers en bestuurders het jaar alvast uitluiden. Wees erbij en maak gebruik van deze netwerkgelegenheid. Daarbij wordt er zoals vanouds een kerstverloting gehouden, waarbij u weer leuke prijzen kunt winnen.

De toegang voor partners, sponsoren (maximaal 2 personen) en Vrienden van HWLinked (maximaal 1 persoon) is gratis. Niet-leden betalen een all-in bijdrage van 35,00 inclusief b.t.w. – u ontvangt dan een kwitantie. U geeft bij aanmelding – indien van toepassing - toestemming voor een éénmalige automatische incasso van het verschuldigde bedrag. Wees er snel bij want er is plaats voor maximaal honderd personen.

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Zorg dat u erbij bent en ontmoet uw bestaande én nieuwe relaties. Tot donderdag 18 december!

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep