Rabobank gastheer tijdens 24e editie Open Coffee Hoeksche Waard

de terugblik rabobank hoeksche waard in heinenoord 4 kl8sid-2Op vrijdag 5 december 2014 vanaf bent u van harte welkom tijdens de 24e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij de Rabobank Hoeksche Waard aan de Reedijk 8, 3274 KE te Heinenoord. Van 09.00 tot 11.00 uur is het wederom een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door de Rabobank. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen parkeerterrein.

Na het welkomstwoord door Steven Corijn - voorzitter van HWLinked - aan de bezoekers van de Open Coffee, zal John Hessing, manager ondernemersdesk in een aantal relevante ondernemersonderwerpen. Hierna wordt aan een aantal partners, sponsors en Vrienden van HWLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitches voor te dragen.. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. De organisatie van de Open Coffee Hoeksche Waard is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert.
U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

 


Over de Rabobank Hoeksche Waard:
Vanaf 1 januari 2015 gaan de Rabobanken Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee samen verder als Rabobank Het Haringvliet. Het directieteam van de nieuwe bank wordt gevormd door directievoorzitter Jan de Waard, directeur Bedrijven Willem Punt , directeur Particulieren Richard van Maurik en directeur Bedrijfsmanagement Martin Alderlieste. Samen vormen zij een sterk team met open blik naar de toekomst. Directievoorzitter Jan de Waard: ‘We zijn een bank met ambities. We willen een bank zijn met een onderscheidend aanbod voor klanten en leden, lokale en betrokken dienstverlening, uitstekende advieskwaliteit, diverse specialismen, een modern kantoren- en apparatennetwerk en een koploperspositie in online dienstverlening. Met de fusie hopen we één krachtige bank in de regio te worden.'

 


Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn vijf bijeenkomsten per jaar in de Hoeksche Waard, bij voorkeur telkens in een andere gemeente (Oud-Beijerland, Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Strijen).

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep