Gemeente Korendijk decor tijdens 25e editie Open Coffee Hoeksche Waard

korendijkOp donderdag 5 maart 2015 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 25e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast in het gemeentehuis van de Gemeente Korendijk aan de Voorstraat 31, 3265 BT te Piershil. Van 09.00 tot 11.00 uur is het wederom een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door de Gemeente Korendijk. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen parkeerterrein en in de nabije omgeving.

Na het welkomstwoord door Steven Corijn - voorzitter van HWLinked - aan de bezoekers van de Open Coffee, zal Paul Boogaard, wethouder Economische Zaken, in het kort een aantal relevante ondernemersonderwerpen met u delen. Hierna wordt aan een aantal partners, sponsors en Vrienden van HWLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitch voor te dragen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. De organisatie van de Open Coffee Hoeksche Waard is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert.

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

Over de Gemeente Korendijk:
De gemeente Korendijk is westelijk gelegen in het fraaie Nationaal Landschap Hoeksche Waard. Openheid, rust en ruimte geven Korendijk haar eigen karakter. De gemeente telt circa 11.000 inwoners en beslaat in totaal ruim 10.000 hectaren. De gemeente omvat de dorpen Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland, de buurtschappen Nieuwendijk en Zuidzijde en het natuureiland Tiengemeten, elk met een eigen gezicht en identiteit. Elk dorp heeft een molen en diverse andere monumenten.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep