HWLinked Paasborrel 2015

roosrosDe periode om Pasen is een mooi moment om de balans van het eerste kwartaal van het nieuwe jaar 2015 met elkaar op te maken. Dit doen we wederom op een gezellige en informele wijze via de HWLinked Paasborrel 2015 die deze keer op donderdag 2 april 2015 van 16.30 tot 19.30 uur bij RoosRos Architecten aan de L.J. Costerstraat 2, 3261 LH in Oud-Beijerland gehouden wordt. Ontmoet op informele wijze nieuwe en bestaande relaties onder het genot van hapjes en drankjes via het HWLinked netwerk!

Aanmeldingsvoorwaarden:
Aanmelden is verplicht via de website www.hwlinked.nl De toegang voor partners, sponsoren (beiden maximaal twee personen) en Vrienden van HWLinked (één persoon) is gratis. Niet-leden betalen een all-in bijdrage van 25,00 inclusief b.t.w. – u ontvangt dan een kwitantie. U geeft bij aanmelding – indien van toepassing - toestemming voor een éénmalige automatische incasso van het verschuldigde bedrag.

Over RoosRos Architecten:
RoosRos Architecten is een fullservice architectenbureau met focus op kwaliteit voor alle aspecten van het vakgebied: van conceptontwikkeling en ontwerp tot en met technische uitwerking en bouwbegeleiding. Er werken ongeveer 45 collega's vanuit twee vestigingen: in Oud-Beijerland en Goes. Van daaruit worden opdrachtgevers in heel Nederland bediend, maar ook daarbuiten.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep