32e editie Open Coffee Hoeksche Waard bij De Strijensche Golfclub!

strijen-golfOp woensdag 23 november 2016 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 32e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij De Strijensche Golfclub aan het Molenwegje 2B, 3291 CG te Strijen in het gezellige clubhuis Brasserie De Groene Engel. Van 09.00 tot 11.00 uur is het een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door De Strijensche Golfclub. Er is (gratis) parkeerruimte, u dient de instructies voor het parkeren op te volgen. U dient zich verplicht aan te melden.

Programma

Na het welkomstwoord door de voorzitter van HWLinked Steven Corijn, zullen Martine en Isabel Hage in het kort een aantal ins en outs op golfgebied met u delen. Hierna wordt aan een aantal partners, sponsors en Vrienden van HWLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitch voor te dragen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. U kunt uiteraard kennis maken met het golfterrein. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.
U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl

Over De Strijensche Golfclub:

De Strijensche Golfclub staat voor gezelligheid, een baan van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. De sociale infrastructuur is gemakkelijk. De faciliteiten van de Strijensche Golfclub bestaan uit een volwaardige 9-holes baan met een A-status, een 6-holes oefenbaan, een driving-range en een puttinggreen. Door de kleinschaligheid is de sfeer doorgaans gezellig en laagdrempelig. Ons clubhuis Brasserie De Groene Engel voorziet na afloop van uw ronde voor de nodige versnaperingen. De Brasserie De Groene Engel heeft voor het geval u de golfronde wilt combineren met een diner of lunch, diverse voordelige arrangementen in de aanbieding.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep