Uitnodiging exclusieve HWLinked Ondernemersontbijt op wo 23 nov 2016 van 07.30-09.00 uur

Beste partner/sponsor/vriend van HWLinked,
Namens HWLinked nodigen wij u uit om op woensdag 23 november 2016 van 07.30 tot 09.00 uur deel te nemen aan het exclusieve HWLinked Ondernemersontbijt 2016 dat speciaal voor onze partners, sponsoren en voor Vrienden van HWLinked georganiseerd wordt.

U bent om 07.30 uur van harte welkom bij de Strijensche Golfclub aan het Molenwegje 2B, 3291 CG te Strijen. Na een welkomstwoord door voorzitter Steven Corijn, wordt er met elkaar het ontbijt genuttigd. Na een korte introductie van alle aanwezigen is het daarna de beurt aan de gastvrouwen Martine en Isabel Hage – eigenaren van de golfclub - om een korte toelichting te geven omtrent de activiteiten en bedrijfsvoering van de golfclub. Daarna worden de partners en sponsoren in de gelegenheid gesteld zich in het kort te presenteren en is er nog voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Vanaf 09.00 uur kunt u aansluitend uiteraard deelnemen aan de 32e editie van Open Coffee Hoeksche Waard die op deze locatie gehouden wordt. Gemakkelijk dus voor u om aan te schuiven. De verwachting is dat er ruim honderd bezoekers aan de Open Coffee deelnemen.
Er zijn voor u géén kosten verbonden aan dit ontbijt. Partners en sponsoren kunnen met maximaal twee personen (van het bedrijf) deelnemen en Vrienden van HWLinked met één persoon. Overige (extra) personen die deel wensen te nemen, betalen 25,- euro p.p. inclusief btw. Aanmelding is verplicht en kan via de website www.hwlinked.nl
Graag zien wij u aanmelding tegemoet.


Over De Strijensche Golfclub:

De Strijensche Golfclub staat voor gezelligheid, een baan van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. De sociale infrastructuur is gemakkelijk. De faciliteiten van de Strijensche Golfclub bestaan uit een volwaardige 9-holes baan met een A-status, een 6-holes oefenbaan, een driving-range en een puttinggreen. Door de kleinschaligheid is de sfeer doorgaans gezellig en laagdrempelig. Ons clubhuis Brasserie De Groene Engel voorziet na afloop van uw ronde voor de nodige versnaperingen. De Brasserie De Groene Engel heeft voor het geval u de golfronde wilt combineren met een diner of lunch, diverse voordelige arrangementen in de aanbieding.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep