35e Editie Open Coffee Hoeksche Waard bij Konijnendijk Mode op 14 juni

konijnendijk
Op woensdag 14 juni 2017 bent u van harte welkom bij de 35e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn te gast bij Konijnendijk Mode aan de Gravin Sabinastraat 57, 3284 AN te Zuid-Beijerland. U kunt rond het pand en in de straat (gratis) parkeren.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt organisator HWLinked & gastheer de familie Konijnendijk ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en gebak.

Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Eerst volgt een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna vertelt Marius Konijnendijk in het kort iets over de activiteiten van Konijnendijk Mode en zijn visie over de ontwikkelingen binnen de retail. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie partners, sponsoren van HWLinked om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de locatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.


De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:” Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval Konijnendijk Mode als een mooie uitdaging om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen. Mooi dat we deze keer weer te gast zijn in de Gemeente Korendijk.”

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl


Over Konijnendijk Mode:
Konijnendijk Mode is al meer dan 75 jaar een echt familiebedrijf. Opa Konijnendijk startte zijn modezaak in 1937 in Zuid-Beijerland. Inmiddels is het bedrijf gegroeid van een kleine, streekgerichte winkel naar een tot in de verre omtrek bekende modezaak met Paul en Marius Konijnendijk en hun echtgenotes aan het roer. De zaak is gegroeid naar 4.000 m2 oppervlakte modeplezier met meer dan 150 bekende modemerken voor dames en heren.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep