Drukke opkomst bij 11e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Op woensdag 25 april was het zover in het gemeentelijke gebouw van het SamenwerkingsOrgaan Hoeksche Waard (SOHW). Volle parkeerplaatsen was het bewijs van een druk bezochte 11e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Ruim 150 ondernemers en bestuurders kwamen in Klaaswaal tezamen om van 09.00 tot 11.00 uur informeel met elkaar te netwerken onder het genot van (gratis) koffie en gebak.

Gert-Jan Metselaar, regiosecretaris van het SOHW, had het prima geregeld. De locatie was vol en de aandacht voor onder meer de ontwikkeling van het SOHW werd - na een welkom door voorzitter Steven Corijn van de Stichting HWLinked - in het kort toegelicht: "In april 2010 ondertekenden de vijf Hoeksche Waardse colleges van Burgemeester en Wethouders de Gemeenschappelijke regeling Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW). De taak van SOHW is het behartigen van gemeenschappelijke belangen van de vijf gemeenten op diverse beleidsgebieden.", aldus Metselaar.

 

OC11HW

 

Ook een aantal burgemeesters van de Hoeksche Waard gaven acte de présence. De burgemeesters Borgdorff, Tigelaar en Melissant gingen volledig op in het netwerken met de aanwezige ondernemers. Ook luisterden ze aandachtig hoe Metselaar een aantal aandachtsgebieden van het SOHW eruit lichtte om het orgaan meer en beter onder de aandacht van ondernemers te krijgen. "Het is een ideale manier om op deze manier informeel in contact te komen met ondernemers en daarbij de naamsbekendheid van het SOHW te vergroten," besloot Metselaar.

Vervolgens was er ruimschoots de gelegenheid om met elkaar te netwerken. Er werden dan ook weer de nodige verbindingen gelegd. De bijeenkomst duurde zoals gebruikelijk tot 11.00 uur, waarna de parkeerplaatsen weer snel leeg raakten.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep