Verslag 12e Open Coffee Hoeksche Waard

Imposante bijeenkomst 12e Open Coffee Hoeksche Waard bij Smit Klassiek

Op donderdag 28 juni 2012 van 09.00 tot 11.00 uur vond de 12e editie plaats van de Open Coffee Hoeksche Waard. Meer dan honderd ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio waren te gast op de bijzondere locatie van Smit Klassiek B.V. aan de Buys Ballotstraat 2 te Oud-Beijerland. De entrée was gratis, evenals de koffie, thee en versnapering.

Dat Smit Klassiek een bijzondere locatie is, werd direct door de vele bezoekers die de locatie nog niet kenden beaamd. De vele positieve reacties van de bezoekers was wederom een teken dat Smit Klassiek behoort tot een van de meest adembenemende locaties van de regio. Te midden van een unieke verzameling auto's, vrachtauto's, tweewielers en wagens beschikt deze locatie over een aantal moderne congres-, vergader-, cursus- en restaurantfaciliteiten, waarvan de bezoekers tijdens deze Open Coffee editie konden genieten.

 

OC12HW

 

Zoals gewoonlijk startte de bijeenkomst om 09.00 uur. Na het welkomstwoord vroeg Steven Corijn, voorzitter van HWLinked in het kort aandacht voor een drietal goede doelen acties, waarbij de armbandactie van JCI Hoeksche Waard voor de stichting Zomerkind uit het oog sprong. Na een imponerend betoog door Smit Klassiek over het ontstaan van het familiebdrijf was het tijd om wederom te netwerken. Uiteraard was er de mogelijkheid aanwezig om de gehele locatie uitvoerig te bezichtigen en hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt.

De organisatie was zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:" Smit Klassiek is een locatie die al geruime tijd op ons verlanglijstje stond en dat bleek gelukkig wederzijds. Met hun speciale verzameling is het iedere keer weer op een fijne manier genieten van de ambiance die deze locatie met zich meebrengt."

Met recht was iedereen het er over eens dat deze 12e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard wederom als zeer succesvol beschouwd kan worden.

De volgende editie van de Open Coffee Hoeksche Waard vindt plaats op dinsdag 4 september 2012 bij Streekmuseum Hoeksche Waard.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep