Verslag 13e Open Coffee Hoeksche Waard

Streekmuseum Hoeksche Waard in de schijnwerpers tijdens 13e Open Coffee HW

Het was een enorme drukte in 't Hof van Assendelft vanochtend, dinsdag 4 september 2012. De 13e Open Coffee Hoeksche Waard bleek een groot succes door de ruim 130 ondernemers van deze editie. Verrast en onwetend over de prachtige locatie van het Streekmuseum Hoeksche Waard waren de deelnemers volop aan het genieten van de geserveerde koffie, gebak en uiteraard ook het mooie weer. Van 09.00 tot 11.00 uur waren ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio welkom om informeel te netwerken.

In een hartelijk welkom door HWLinked voorzitter Steven Corijn – organisator van de Open Coffee's Hoeksche Waard – werden alle partijen die meewerken aan de totstandkoming van de bijeenkomsten – met oprecht bedankt. "Partners en sponsoren die er zijn, om uiteindelijk met elkaar toegevoegde waarde te bieden. Daar heb je elkaar voor nodig, " aldus voorzitter Corijn die vervolgens de microfoon gaf aan de directeur van het Streekmuseum Belle van den Berg.

"Het Streekmuseum Hoeksche Waard in Heinenoord opende afgelopen juni na lange tijd weer zijn deuren voor het publiek. Na de grootschalige renovatie van het statige achttiende eeuwse Hof van Assendelft is dit museumgebouw in oude glorie hersteld, "benoemde Van den Berg. Zij ging verder in op de zakelijke mogelijkheden die belangrijk zijn voor de fundingen van het onderhoud en nieuwe projecten. "Ook wij kijken naar de mogelijkheden om meer bedrijven en ondernemers te laten genieten van het wonen en leven in vroegere tijden. Hiervoor beschikken over diverse mogelijkheden; van bijeenkomsten tot vergaderingen en feesten", besloot Van den Berg. Na een verloting werd er vervolgens volop genetwerkt en gebruik gemaakt van de rondleidingen van de locatie. Iedereen vertrok dan ook tevreden huiswaarts.

HWlinked-13-streekmuseum-kl

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep