14e Editie Open Coffee Hoeksche Waard bij AVEHA

oc hoeksche-waard-200pxOp donderdag 8 november 2012 is het kantoor van AVEHA het decor voor de 14e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. AVEHA, trouwe partner van HWLinked, is gevestigd aan de Admiraal de Ruyterstraat 58b, 3262 XE te Oud-Beijerland.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangen eigenaar Mike Vliege en bedrijfsleider André Lageweg ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering.
AVEHA is dé leverancier van office, facilitaire en ICT supplies. Sinds kort is het bedrijf officieel postpunt geworden van Oud-Beijerland. Daarmee zorgt AVEHA ervoor dat het totale dienstenpakket op het gebied van office diensten nóg completer is geworden. Bedrijfsleider André Lageweg: "Het officiële postpunt van Oud-Beijerland levert voor ons veel inloop op. Dat is prettig. Daarbij kunnen we onze postklanten continue service aanbieden. En dat werkt en wordt op prijs gesteld."


Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Eerst volgt een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna vertelt André Lageweg in het kort iets over de mogelijkheden en activiteiten van AVEHA. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie partners of sponsoren van HWLinked om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de kantoorlocatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.
De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:" Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval AVEHA als een mooie uitdaging om het ondernemerschap onder de aandacht te brengen. Daarbij is AVEHA een trouwe partner van onze stichting. Mooi dat we een editie dan ook op hun kantoorlocatie mogen organiseren."

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat - bij volboeking – u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

Voll Coffee Comfort te 's Gravendeel

Voll-Coffee-Comfort-logo

 


Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn vijf bijeenkomsten per jaar in de Hoeksche Waard, bij voorkeur telkens in een andere gemeente (Oud-Beijerland, Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Strijen).

 


 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep