15e Editie Open Coffee Hoeksche Waard bij Konijnendijk Mode

oc hoeksche-waard-200pxOp woensdag 20 februari 2013 bent u van harte welkom bij alweer de 15e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn te gast in de gemeente Korendijk bij Konijnendijk Mode aan de Gravin Sabinastraat 57, 3284 AN te Zuid-Beijerland.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt de familie Konijnendijk ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en gebak.
Konijnendijk Mode is al meer dan 75 jaar een echt familiebedrijf. Opa Konijnendijk startte zijn modezaak in 1937 in Zuid-Beijerland.

Inmiddels is het bedrijf gegroeid van een kleine, streekgerichte winkel naar een tot in de verre omtrek bekende modezaak met Paul en Marius Konijnendijk en hun echtgenotes aan het roer. De zaak is gegroeid naar 4.000 m2 oppervlakte modeplezier met meer dan 150 bekende modemerken voor dames en heren. Marius Konijnendijk: "We tonen graag onze gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid om ervoor te zorgen dat onze bezoekers prettig en ongestoord hun modewensen kunnen invullen. Van trendy tot gekleed en van feestkleding tot casual."


Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Eerst volgt een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna vertelt Marius Konijnendijk in het kort iets over de mogelijkheden en activiteiten van Konijnendijk Mode. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie partners, sponsoren van HWLinked om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de locatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.
De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:" Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval Konijnendijk Mode als een mooie uitdaging om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen. Mooi dat we deze keer weer te gast zijn in de Gemeente Korendijk."

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat - bij volboeking – u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

 


Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn vijf bijeenkomsten per jaar in de Hoeksche Waard, bij voorkeur telkens in een andere gemeente (Oud-Beijerland, Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Strijen).

 


 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep