Verslag 15e Open Coffee Hoeksche Waard

Het bekende modeconcern Konijnendijk Mode uit Zuid-Beijerland is best wel wat gewend qua bezoekersaantal. Het familiebedrijf biedt bezoekers ruim 4.000m2 aan feest op het gebied van mode met uitstekende producten en een prima service.

Toch was mede-eigenaar Marius Konijnendijk aangenaam verrast met de ongeveer 150 aanwezige ondernemers en bestuurders die op woensdag 20 februari naar Zuid-Beijerland waren gekomen om deel te nemen aan de inmiddels 15e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Met open armen werd iedereen vanaf 09.00 uur ontvangen om informeel met elkaar tot ongeveer 11.00 uur te netwerken.

Na de uitstekende koffie, thee en versnapering gaf voorzitter Steven Corijn in het kort de aftrap namens de organiserende stichting HWLinked. Corijn benadrukte de uitstekende locatie en bedankte alle partners, sponsoren en vrienden van HWLinked voor hun aanwezigheid en ondersteuning.

Vervolgens nam Marius Konijnendijk het woord tot alle aanwezigen en verwelkomde hen van harte. Met een inspirende, korte maar krachtig betoog, pleitte Konijnendijk dat het tijd is geworden voor wederom positiviteit in de ondernemerswereld. Hoewel het bedrijf financieel goed draait, heeft men zelf ook lastigere tijden meegemaakt. Konijnendijk: "Het is tijd om creativiteit en activiteit om te zetten in een positieve omslag naar economische voorspoed. Daar zijn we mede zelf verantwoordelijk voor, dus laten we dit ook doen." Voor dit betoog ontving Konijnendijk waardering en een krachtig applaus van de aanwezigen.

Nadat Marjolijn van't Hof de aanwezigen wees op de mogelijkheid om tijdens de Fenexpo in Gorinchem eind april  te participeren in een echte Hoeksche Waards straatje, gingen de aanwezig weer snel verder waar ze uiteindelijk toch voor waren gekomen: het informeel netwerken met elkaar.

Op naar de 16e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard die gehouden zal worden op vrijdag 26 april vanaf 09.00 uur bij onze sponsor Zorgwaard in Puttershoek.

Impressie inclusief foto's 15e Open Coffee Hoeksche Waard op 20 februari 2013:

 

open-coffee-feb-2013

 Overige foto's:

foto1

 

 foto3foto4foto5foto6foto7foto8foto9foto10foto11foto12foto13foto14foto15foto16foto17foto18foto19foto20foto21foto22foto23foto24foto25

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep