16e Editie Open Coffee Hoeksche Waard bij Zorgwaard

oc hoeksche-waard-200pxOp vrijdag 26 april 2013 is de hoofdlocatie van Zorgwaard het decor voor de 16e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Zorgwaard, sponsor van HWLinked, is gevestigd aan Zomerplein 15, 3297 SE in Puttershoek.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt directie-bestuurder Nico de Pijper en het personeel van harte ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en uiteraard de versnapering. Voor partners, sponsors en Vrienden van HWLinked wordt er vanaf 07.30 tot 09.00 uur een speciaal ondernemersontbijt georganiseerd. U dient zich hier apart voor aan te melden.

logo-zorgwaard


Zorgwaard is de protestants-christelijke woonzorgorganisatie in de Hoeksche Waard. Meer dan 1.200 betrokken medewerkers en 1.000 betrokken vrijwilligers zetten zich dagelijks in met een uitgebreid aanbod aan zorg- en dienstverlening voor iedereen die dit nodig heeft. Deze diensten worden aan huis bij de cliënt of in een van de tien locaties in de Hoeksche Waard aangeboden. De Pijper hierover: "We willen namelijk de cliënt zoveel mogelijk in zijn of haar vertrouwde (sociale) omgeving van dienst zijn. Dat is onze kracht."


Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Na het welkomstwoord door Steven Corijn vertelt Nico de Pijper in het kort iets over de mogelijkheden en activiteiten van Zorgwaard. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de hoofdlocatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.


De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:" Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval Zorgwaard als een mooie uitdaging om het ondernemerschap onder de aandacht te brengen. Daarbij is Zorgwaard sponsor van onze stichting. Mooi dat we een editie dan ook op hun hoofdlocatie mogen organiseren. Dat zet deze zorgorganisatie direct in the picture!"

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat - bij volboeking – u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

 


Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn vijf bijeenkomsten per jaar in de Hoeksche Waard, bij voorkeur telkens in een andere gemeente (Oud-Beijerland, Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Strijen).

 


 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep